Σάββατο με παιχνίδι στα γκολ!

         Καλημέρα φίλοι. Σήμερα το σχολείο του στοιχήματος θα προτείνει μία πληθώρα επιλογών. Ήδη ο μαθηματικός σας έδωσε μία πολύ πολύ δυνατή τριάδα και τώρα σειρά έχει ο Ιστορικός με μία τετράδα που εστιάζει στα γκολ των αγώνων. Αναλυτικά:
  • Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης Over 2.5: Ξεκινάμε με γερμανικό πρωτάθλημα. Η Φράιμπουργκ εντυπωσιάζει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League και σήμερα υποδέχεται την Βέρντερ. Η τελευταία, παίζει πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο, έχει πολύ μεγάλο συντελεστή στα γκολ και αναμένεται για ένα ακόμη παιχνίδι να επιβεβαιώσει το οβερ, το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 1,66.
  • Χόφενχαιμ- Μπάγερν Μονάχου Over 3.5: Για την Μπάγερν δεν θα πούμε πολλά. Στο κύπελλο πέρασε με ευκολία, παίζοντας κυρίως με αλλαγές και τώρα είναι έτοιμη για ένα δυνατό ματς με τη Χόφενχαιμ. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν πολλά γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και γενικότερα στο πρωτάθλημα, οπότε το να μπουν πάνω από 3 γκολ είναι μονόδρομος. Αφήστε που, όταν βρίσκουμε απόδοση για τέτοιο ματς στο 1,81, δεν την προσπερνάμε...
  • Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον Μάντσεστερ Σίτι over 2.5(ομάδας): Η Σίτι είναι ξεκούραστη, εν αντιθέσει με την Μπράιτον. Οι "γλάροι" από τότε που έφυγε ο Πότερ δεν πατάνε καλά, κατέθεσαν ψυχή με την Νότιγχαμ παρόλο που δε σκόραραν και από ότι φαίνεται θα υποκύψουν στις ορέξεις του Χάαλαντ και της παρέας του. Θα βρει πάνω από δυο γκολ σήμερα η Σίτι που θα μπει να καθαρίσει το ματς. Στο 1,90 η απόδοση!
  • Φέγενορντ-Φορτούνα Σίταρντ Οver 3.5: Ανοιχτό ματς, κλασσικό παιχνίδι Ολλανδίας. Η Φέγενοορντ θα πιέσει για να πάρει το παιχνίδι, χρειάζεται τους βαθμούς όμως και η νεοφώτιστη Φορτούνα σκοράρει και δέχεται με συνέπεια. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν πολλά γκολ και θα είναι ανοιχτό το ματς. Στο 1,83 η απόδοση!
    Η πρώτη πρόβλεψη τελειώνει εδώ. Η συνολική απόδοση γύρω στα δέκα. Σε πολύ λίγο, θα υπάρξει νέα πρόβλεψη για απογευματινά παιχνίδια. Stay tuned και... 👉ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη