Τετράδα Βραδινή!

 

    Καλησπέρα και πάλι. Είμαστε εδώ για μία δεύτερη πρόβλεψη, αυτή τη φορά με απόδοση κοντά στα εννιά. Έτοιμοι; Πάμε:
  • Αΐντχόφεν-Άλκμααρ -> Over 2.5: Δυνατό ματς στην Ολλανδία. Δυο από τις τοπ ομάδες κοντράρονται σήμερα για το πρωτάθλημα, και οι δυο έχουν πολύ επιθετική επιλογή και σκοράρουν συχνά. Είμαι σίγουρος ότι το ματς θα ανοίξει, θα έχει πολύ καλό ρυθμό όπως πάντα και θα μπουν αρκετά γκολ. Η απόδοση στο 1,53 δεν είναι πολύ μεγάλη, καλύπτει όμως τα κριτήριά μας και την επιλέγουμε!
  • Σαρλερουά-Μαλίν -> Over 2.5: 29 γκολ έχει δεχθεί η μία, 30 η άλλη. Οι άμυνες τους είναι κακές και δέχονται εύκολα. Όμως, έχουν σκοράρει 22 και 24 έκαστος, οπότε καταλαβαίνετε πού το πάω. Το όβερ είναι μονόδρομος, γιατί κατά τα άλλα η δυναμική δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Σε απόδοση 1,66 είμαστε μία χαρά!
  • Ρεν-Τουλούζ -> 1 και over 1.5 Ωραίο το σημερινό ματς, με ξεκάθαρο φαβορί. Η Τουλούζ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν πάει για πολλά πολλά φέτος, μόνο για την παραμονή. Δεν θα αντέξει στην πίεση και λογικά θα δεχθεί πάνω από ένα γκολ σήμερα, αφού η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στο 1,95 το θεωρώ δώρο και το επιλέγω!
  • Μποαβίστα-Πόρτο -> 2 και over 1.5: Η Πόρτο που όπως κάθε χρονιά κάνει πρωταθλητισμό, λογικά δεν θα έχει μεγάλο θέμα απέναντι στην Μποαβίστα σήμερα. Χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην Μπενφίκα. Σχεδόν απίθανο το ματς να μείνει στο 0-1, οι "Δράκοι" θα σκοράρουν και άλλο γκολ, ειδικά αν δεχθούν. Στο 1,62 επίσης με καλύπτει και με αυτό το παιχνίδι θα κλείσω τις προβλέψεις για το Σάββατο!
    Αυτά για σήμερα αγαπητοί φίλοι. Μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προτάσεις και των υπολοίπων "καθηγητών" για ακόμα περισσότερες επιλογές. Σας ευχαριστούμε πολύ! 
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη