Λίγα παιχνίδια αλλά καλά


Καλή εβδομάδα σε όλους. Τσαγκαροδευτέρα σήμερα με λίγα παιχνίδια.
Βρέθηκαν όμως τέσσερα για να νοστιμίσουν το απόγευμα. Πάμε να τα δούμε:

19:00 // 708 // Φενερμπαχτσέ - Σίβασπορ
H Σίβασπορ δεν έχει το ρόστερ για Ευρώπη και Πρωτάθλημα, έχουν μεγάλη κούραση οι 14-15 παίκτες που παίρνουν το μεγαλύτερο βάρος και αυτό φαίνεται στην βαθμολογία (16η) σε θέση υποβιβασμού.
Με μια Φενέρ που έχει το πόδι στο γκάζι αυτή τη στιγμή και παίζοντας μέσα στο Σαράτζογλου, το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι μια αξιοπρεπή ήττα για τη Σίβασπορ.
Το Combo στον άσσο και over 1.5 δίνει 1,58 και νομίζω θα περάσει με σχετική άνεση.

19:00 // 709 // Χαταϊσπόρ - Μπασακσεχίρ
Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να υπάρχει κούραση στην Μπασακσεχίρ λόγω Ευρώπης, αλλά είναι λίγη η Χαταϊσπόρ για να κόψει βαθμό από Μπασακσεχίρ πριν από ντέρμπι με Γαλατά. Τυπικά και κυνικά θα περάσει το διπλό στο 1,90 που έχει αξία.

21:45 // 720 // Μετς - Σεντ Ετιέν
Η Σεντ Ετιέν είναι βυθισμένη στη 19η θέση και καίγεται για βαθμούς σε μια έδρα που έχει να κάνει 7 χρόνια διπλό (στα 5 παιχνίδια 3-2-0) 
Η Μετς δεν είναι της εμπιστοσύνης για να πάρω τον καλό άσσο του ≈ 2,30 έχει θέμα αμυντικό και η Σεντ Ετιέν έχει τρόπο να σκοράρει και ας χάνει.
Με φοβίζει η ισοπαλία, έτσι πηγαίνω στο combo 1X+Over 1.5 στο 1,86 που θεωρώ οτι με καλύπτει από όλες της μεριές γιατί διπλό δεν βλέπω με τίποτα.

22:00 // 722 // Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης
Όπως και να το κάνεις είναι τοπικό ντέρμπι το παιχνίδι σήμερα στο Βαγιέκας.
Η Ράγιο φέτος δεν αστειεύεται, ισοπαλία με Ατλέτικο και Μπάρτσα και τώρα παίζει με Ρεάλ.
Είναι 9η με ένα παιχνίδι λιγότερο και διεκδικεί 6άδα. Η Ρεάλ, δεν είναι στα καλά της τώρα, θα πάει χωρίς Μπενζεμά και κρόος, έχει παίκτες να καλύψουν τα κενά, αλλά στο ≈ 1,65 το διπλό δεν αγοράζεται. Το Χ2+Over 1.5 όμως στο χαμηλό 1,47 είναι οριακά αποδεκτό και δίνει μεγάλη σιγουριά στο σημείο για επαλήθευση.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη