Εμβόλιμο...Ταμείο!

 

    Καλημέρα φίλες και φίλοι. Εμβόλιμες αγωνιστικές, λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σημαίνουν εμβόλιμα...ταμεία για εμάς. Πλούσιες οι επιλογές στο κουπόνι, όμως ξεχώρισα τρία ματς από τις δυο μεγάλες γερμανικές κατηγορίες και ένα παιχνίδι από τη Serie A, σε μία τετράδα που μας αποφέρει περίπου 8,5 φορές το ποντάρισμά μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά:
  • Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ-> Over 2.5: Ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αρκετά ανοιχτό, όπως τα περισσότερα μεταξύ των δυο ομάδων. Ταυτόχρονα, η επιθετική φιλοσοφία κυριαρχεί σε αμφότερους, ενώ και οι δυο σκοράρουν και δέχονται με ευκολία. Πιο συγκεκριμένα, 20-19 το ρεκόρ γκολ των γηπεδούχων σε 13 ματς και 23-15 για τους φιλοξενούμενους. Οι πιθανότητες να βγει το οβερ είναι πολύ πολύ μεγάλες. Με απόδοση 1,74 στη Winmasters δε το σκεφτόμαστε δεύτερη φορά.... 
  • Καϊζερσλάουτερν-Καρλσρούη-> Over 2.5: Παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας, το οποίο αναμένεται να προσφέρει θέαμα και αρκετά γκολ. Δυο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, σχεδόν ισοδύναμες φέτος που όμως σκοράρουν και δέχονται το ίδιο εύκολα. Το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 και σίγουρα θα υπάρξει και άλλο γκολ. 1,84 η απόδοση που μας δίνεται, η μεγαλύτερή μας για σήμερα, αλλά το over θα επιβεβαιωθεί!
  • Πάντερμπορν-Μπίλεφελντ-> Πάντερμπορν over 1.5(ομάδας): Οι γηπεδούχοι που ψάχνουν σήμερα την νίκη για να μπουν σε τροχιά ανόδου, έχουν καλύτερη ομάδα από την Μπίλεφελντ (που είναι ουραγός) και η επίθεσή τους πετάει φωτιές. Έχουν σκοράρει 34 σε 15 παιχνίδια, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί 27 στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Δεν θα μπλέξουμε με σημεία, Γερμανία είναι, όμως σήμερα η Πάντερμπορν θα σκοράρει και όχι μόνο μία φορά... Στο 1,51 οι στοιχηματικές συμφωνούν μαζί μας! 
  • Σπέτσια-Ουντινέζε-> GG: Μεταφερόμαστε στη γειτονική Ιταλία όπου η Σπέτσια υποδέχεται την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν σχεδόν...πάντα εντός έδρας και η Ουντινέζε δεν έχει καμία άμυνα από ατσάλι. Έχει όμως πολύ καλή επίθεση και θα βρει χώρους από τη Σπέτσια. Το αμφίσκορο έχει μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, το επιλέγουμε στο 1,81 και με αυτό κλείνουμε το δελτίο μας!


    Αυτά για σήμερα αγαπητοί. Ακολουθήστε μας σας Instagram(ΕΔΩ) και Facebook(ΕΔΩ) για να μένετε πάντα συντονισμένοι. Προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μέχρι να ξεκινήσει θα είμαστε εδώ με προβλέψεις για τα πρωταθλήματα συλλόγων, όπως πάντα. Τα λέμε σύντομα.
👉Καλή επιτυχία σε ο,τι και αν επιλέξετε!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη