Αποδόσεις για μεγάλα κέρδη!

 

    Καλησπέρα και πάλι φίλοι και φίλες. Είμαστε και σήμερα εδώ για να προτείνουμε μία τετράδα εννιαπλασιασμού. Μεγάλη απόδοση, για μεγάλα κέρδη με λογικές επιλογές από ολόκληρο το φάσμα των σημερινών αναμετρήσεων. Πάμε να δούμε αναλυτικά:
  • Γκρόιτερ Φίρτ-Αμβούργο-> Over 2.5:  Το Αμβούργο φιλοξενείται σήμερα από τους πράσινους του Φιρτ με στόχο την νίκη. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο, μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς για να φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν από τη ζώνη υποβιβασμού. Τα ρεκόρ γκολ των δυο μονομάχων, μαρτυρούν ένα ανοιχτό παιχνίδι: 20-25 οι γηπεδούχοι που σκοράρουν πιο εύκολα εντός και 25-16 το Αμβούργο. Ομάδες και οι δυο που σκοράρουν και δέχονται εύκολα λοιπόν, σήμερα λογικά θα επιβεβαιωθεί και το αμφίσκορο και το over. Επιλέγουμε μόνο το τελευταίο όμως σε απόδοση 1,68!
  • Λεβαδειακός-Ολυμπιακός-> 2 και over 1.5: Με φόρα από το ντέρμπι οι Ερυθρόλευκοι που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν βαθμούς ή να κάνουν γκέλα απέναντι σε ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. Θα μπουν με ένταση και πάθος για να καθαρίσουν το ματς σήμερα και λογικά αυτό θα γίνει. Σε απόδοση 1,68 μας καλύπτει και το επιλέγουμε, οι πιο τολμηροί ας κοιτάξουν και το 2/2 από ημίχρονο!
  • Λειψία-Φράιμπουργκ-> GG: Η Φράιμπουργκ που φιγουράρει στη δεύτερη θέση θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία, όμως σήμερα την περιμένει η Λειψία που καίγεται για βαθμούς για να επιστρέψει στα υψηλά στρώματα. Ομάδες που σκοράρουν, ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, θα κυνηγήσουν αμφότεροι το γκολ και θα το πετύχουν. Στο 1,72 η απόδοση!
  • Άρσεναλ-Μπράιτον-> GG: Το μεγαλύτερο... "ρίσκο" για σήμερα, όμως με λογική. Στο δεύτερο τη τάξει κύπελλο η Άρσεναλ υποδέχεται την φορμαρισμένη εσχάτως Μπράιτον που φαίνεται να ξεπερνάει την απώλεια του Γκράχαμ Πότερ. Θα υπάρξουν αλλαγές εκατέρωθεν κατά πάσα πιθανότητα, οι Κανονιέρηδες ίσως κάνουν λίγο περισσότερο rotation ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής πριν το ξεκίνημα του Mundial. Αυτό σημαίνει πως και οι δυο κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν γκολ, σε ένα θεσμό που έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός για τις μεγάλες εκπλήξεις που προσφέρει, ειδικά στους πρώιμους γύρους... 1,78 η απόδοση, παρόλο που προσφέρεται σε τιμές φαβορί, είναι μεγάλη και θα την επιλέξουμε για να κλείσουμε δελτίο!
    Αυτά λοιπόν για σήμερα. Περίπου 9,5 φορές πίσω το ποντάρισμά μας μας δίνει η συγκεκριμένη τετράδα. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε σε Instagram(ΕΔΩ) και Facebook(ΕΔΩ) για να μένετε συντονισμένοι!
👉Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη