Κυριακάτικη Δράση!

 

    Φίλες και φίλοι, Κυριακή σήμερα και ο Ιστορικός θα προτείνει μια πεντάδα που θα δεκαπλασιάσει το αρχικό μας ποντάρισμα. Σε επόμενη ανάρτηση, θα δείτε και μία δεύτερη πρόταση, με παιχνίδια απογευματινά. Πάμε τώρα να δούμε παρέα μία πεντάδα από παιχνίδια που ξεκινούν στις 4( και ένα στις 4.30)!
  • ΑΕΚ-Ατρόμητος ΑΕΚ και Under4.5: Η ΑΕΚ με φόρα από τα προηγούμενα αποτελέσματα και διαθέτοντας μία ποιοτική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, θα πάρει σήμερα το ματς. Ωστόσο, το σκορ δεν θα ανοίξει πάρα πολύ, σίγουρα δεν θα ξεπεράσει τα πέντε γκολ, οπότε η πρότασή μας και σε συνδυασμό με το 1,53 της Winmasters είναι σήμειο που δεν μας αφήνει να το προσπεράσουμε!
  • Λιντς-Άρσεναλ Over 2.5: Η Άρσεναλ εντυπωσιάζει. Η λιντς όχι, όμως σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Δεν θα πάμε με σημείο, Πρέμιερ Λιγκ είναι... Το over 2.5 πληρώνει 1,60 και το κρατάμε.
  • Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκαστλ GG: Δυνατό παιχνίδι στο θέατρο των ονείρων. Βελτιωμένη Γιουνάιτεντ, πολύ καλή και δουλεμένη η ομάδα της Νιούκαστλ, θα βρει γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα των Κόκκινων Διαβόλων. Στο 1,58 οι στοιχηματικές συμφωνούν μαζί μας, ωστόσο παραμένει μια καλή απόδοση.
  • Κολωνία-Άουγκσμπουργκ Over 2.5: Δυνατό ματς στη Bundesliga, άξιο στοιχηματισμού είναι τα γκολ σε αυτήν την περίπτωση. Η Κολωνία έχει τον πρώτο λόγο και σκοράρει εύκολα, η Άουγκσμπουργκ θα πιέσει και ίσως εκμεταλλευτεί και την κούραση της Κολωνίας από το Europa League. 1.64 η απόδοση!
  • Ρεν-Λυών GG: Δυο ομάδες που σκοράρουν πολύ, η Ρεν έχει καλή άμυνα αλλά η Λυών ένα μεγάλο όνομα και χρειάζεται βαθμούς. Σχεδόν ισοδύναμες φέτος οι δυο ομάδες, σήμερα θα βρουν και οι δυο γκολ. 1,53 η απόδοση και κλείνουμε την πεντάδα μας.
    Αυτή είναι η πεντάδα μας για το απόγευμα. Στην ίδια ώρα περίπου παίζει και το Μπάρτσα Ρεαλ, δεν το ακουμπήσαμε γιατί είναι κλάσικο και ποτέ δεν ξέρεις. Αν θέλετε να το ποντάρετε πάντως, θεωρώ το GG είναι η πιο εύκολη και σίγουρη λύση, ίσως συνδυασμένο και με όβερ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη