Πεντάδα Παρασκευής με μεγάλη αξία!

 

    Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι! Προετοιμαζόμαστε για ένα καυτό Σαββατοκύριακο, προβλέποντας μία πολύ ωραία πεντάδα η οποία μπορεί να μας αποφέρει μέχρι και 12πλασιασμό του αρχικού μας πονταρίσματος. Θυμηθείτε, μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα παιχνίδια, αν και το σχολείο μας προτείνει ολόκληρο το δελτίο για καλύτερη απόδοση(συνήθως με χαμηλά πονταρίσματα, Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται...) Πάμε να δούμε αναλυτικά:
  • Ντάρμσταντ- Χολστάιν Κίελ Over 2.5: Η Ντάρμσταντ προελαύνει στη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και έχει ως στόχο την άνοδο. Σκοράρει με συνέπεια(22 γκολ σε 12 ματς) και κατά μέσο όρο πάνω από δυο γκολ σε κάθε εντός έδρας. Η Χολσταιν από την άλλη, με ρεκόρ 23-23 σε 12 παιχνίδια, είναι κάθε εβδομάδα σε φάση "ροντεό". Το όβερ μας πληρώνει στο 1,55.
  • Χάνσα Ρόστοκ- Καΐζερσλάουτερν GG: Ακόμη ένα ματς από την αγαπημένη Β' Γερμανίας. Ένα ματς με ομάδες που παίζουν ανοιχτά, ειδικά η Καΐζερσλάουτερν. Η Χάνσα από την άλλη εντός έδρας μεταμορφώνεται και σκοράρει και δέχεται με συνέπεια. Ο Ιστορικός θεωρεί πως το GG θα επιβεβαιωθεί και παίρνει την απόδοση του 1,70.
  • Ντεν Χάαγκ- Ντε Γκράαφτσαπ Over 2.5: Μεταφερόμαστε στη Β' Ολλανδίας. Τόσο η Χάαγκ όσο και η Γκράαφτσαπ είναι ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, όπως οι περισσότερες στη συγκεκριμένη κατηγορία. 14-18 σε 11 ματς το ρεκόρ της Ντεν Χάαγκ, 15-19 της Ντε Γκράαφτσαπ... Το ματς είναι όβερ με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και θα το βρούμε στο 1,58 στη Winmasters
  • Μάιντζ- Κολωνία GG: Με ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ έρχεται η Κολωνία που μπορεί να σκοράρει και λογικά θα το κάνει. Η Μάιντζ, κυνηγάει να... σπάσει την κατάρα των εντός έδρας παιχνιδιών της και θα αναζητήσει από νωρίς το γκολ. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες. Στο 1,62 η απόδοση, μας κάνει! 
  • Σερκλ Μπρίζ- Σαρλερουά Over 2.5: Με νέο προπονητή η Σερκλ και φόρα απέναντι στη Σαρλερούα, θέλει να ξεκινήσει την νέα εποχή με μία καλή εμφάνιση. Από την άλλη η Σαρλερουά είναι σταθερή δύναμη, σκοράρει με καλό ρυθμό και θα βρει γκολ σήμερα. Πάμε με την παράδοση και την ιστορία, αφού τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πολλά γκολ σε μεγάλο ποσοστό. Απόδοση στο 1,72!
    Αυτά για σήμερα φίλοι και φίλες! Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνετε καμία ανάρτηση και κανένα δελτίο. Η παραπάνω πεντάδα μας αποφέρει 12 φορές το ποντάρισμά μας και συστήνεται ένα συντηρητικό δελτίο για να φτιάξουμε κάβα για το Σαββατοκύριακο. 👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη