Με τα γκολ και με την.... Ιστορία!

 

    Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Μετά το χθεσινό σύντομο break ο Ιστορικός είναι και πάλι εδώ για τις αγαπημένες σας προβλέψεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία τετράδα παιχνιδιών, βασισμένη στα γκολ και τις αποδόσεις των ομάδων, σε ένα δελτίο που στοχεύει στον οχταπλασιασμό του αρχικού μας πονταρίσματος. Έτοιμοι; Πάμε:
  • Αλάνιασπορ-Ανταναντεμίρσπορ -> GG: Ξεκίνημα με πρώτη κατηγορία Τουρκίας. Ντέρμπι το ματσάκι, η Άντανα είναι τέταρτη και θέλει διπλό για να ανέβει σε θέσεις Ευρώπης, η Αλάνιασπορ δέκατη και θέλει να πλησιάσει στα "ανώτερα στρώματα". Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται με ευκολία, οι φιλοξενούμενοι δε δέχονται εύκολα αλλά εκτός έδρας συνήθως λυγίζουν. Σήμερα, θα γίνει το ίδιο και το αμφίσκορο θα επιβεβαιωθεί. Στο 1,50 η απόδοση, ό,τι πρέπει για το χαμηλό ρίσκο που κυνηγάμε!
  • Χολστάιν Κίελ-Αννόβερο -> Over 2.5: Στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο ματς, το Αννόβερο είναι καλύτερη ομάδα και υψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ το Κίελο είναι πιο κάτω. Σήμερα πάντως θέλουν αμφότεροι τους βαθμούς, το Κίελο φημίζεται για τα ανοιχτά παιχνίδια που κάνει φέτος και σήμερα λογικά θα είναι ακόμη ένα τέτοιου είδους! 1,66 η απόδοση, μας καλύπτει και την αγοράζουμε!
  • Λέουβεν-Σερένγκ Γιουνάιτεντ -> Over 2.5: Βέλγιο μεριά.... και πάντα εκεί τα γκολ είναι η στόχευση μας. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί, δέχονται εύκολα γκολ, ωστόσο κατά μέσο όρο σκοράρουν ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η Λέουβεν από την άλλη δέχεται και σκοράρει το ίδιο εύκολα (25-26 ρεκόρ γκολ σε 16 παιχνίδια), οπότε το over 2.5 είναι μονόδρομος. Μάλιστα, σε απόδοση 1,75 δεν γίνεται να το προσπεράσουμε. Παίρνω τα -λογικά- ρίσκα μου και προχωράω. 
  • Λυών-Νις -> Λυών over 1.5 (ομάδας): Δυο, θεωρητικά, ισοδύναμες ομάδες, με παρόμοια βαθμολογία, μαζί στον πίνακα. Όμως, η Λυών πάντα παίζει επιθετικά, σκοράρει και έχει γενικά αυτήν την φιλοσοφία. Νομίζω ότι την αδικούν τα αποτελέσματα, θα πάρει μπρος κάποια στιγμή. Πάντως σήμερα το ματς θα έχει γκολ και η Λυών θα σκοράρει πάνω από ένα... Δεν μπλέκουμε με σημεία στα γαλλικά ματς, πάμε στα γκολ της Λυών σε απόδοση 1,76 και κλείνουμε δελτίο! 
    Αυτά για σήμερα αγαπητοί φίλοι. Η τετράδα είναι δυνατή, ακολουθήστε άφοβα και το νου σας στο cash out (για εμάς τους... tipsters πάντως, cash out δεν υπάρχει). Πάμε να χτίσουμε μπάνκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 
    Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε σε Instagram(ΕΔΩ) και Facebook(ΕΔΩ) για να μένετε πάντοτε συντονισμένοι. Τα λέμε αύριο. Μέχρι τότε.... 
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη