Τρίτη με τριάδα!

     
     Καλησπέρα σε όλους. Τρίτη 27/12 σήμερα και ο Ιστορικός επέλεξε μια δυνατή τριάδα για να ασχοληθούμε σήμερα το απόγευμα. Η απόδοση της τριάδας είναι κοντά στο 7, οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές:
  • Βέστερλο vs Αντβέρπ➜ GG: Οι γηπεδούχοι είναι ο ορισμός του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Ειδικά στην έδρα τους, σκοράρουν με μεγάλη ευκολία ενώ ταυτόχρονα η άμυνα τους παραπαίει σε κάθε ματς, είτε εντός είτε εκτός! Πιστεύω λοιπόν ότι θα βρουν γκολ απέναντι στην -ομολογουμένως- καλύτερη Αντβέρπ και οι φιλοξενούμενοι το ίδιο. Στο 1.66 η απόδοση μας καλύπτει. 
  • Μπέρνλι vs Μπέρμιγχαμ ➜ Μπέρνλι και over 1.5: Η Μπέρνλι είναι στην κορυφή του πίνακα της Τσαμπιονσιπ και φουλάρει για άνοδο. Η Μπέρμιγχαμ από την άλλη βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι δεν θα δυσκολευτούν σήμερα οι γηπεδούχοι, θα πάρουν την νίκη και αυτό θα συμβεί με παραπάνω από ένα γκολ. Στο 2.16 η απόδοση είναι σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο και προφανώς βρίσκεται στις επιλογές μου.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Νότιγχαμ Φόρεστ ➜ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και over 2.5: Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Πρέπει να συμβεί θαύμα για να χάσουν από αυτήν την Νότιγχαμ, η οποία εκτός των αμυντικών προβλημάτων της προβληματίζει γενικότερα με την εικόνα της. Βλέπω λοιπόν πολλά γκολ, ειδικότερα πάνω από 2 και νίκη της Μάντσεστερ σε απόδοση 1.99!




     Αυτά λοιπόν για σήμερα. Για άλλη μια μέρα, ποντάρουμε στα γκολ και σε ένα ακλόνητο φαβορί, ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση μας. Πάμε Ταμείο!
👉Καλή επιτυχία και καλά ταμεία!👈


👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη