Με τα φαβορί και τα γκολ!



     Καλησπέρα σας φίλοι. Μετά το χθεσινό διπλό ταμείο, το ένα από τη δική μας στήλη και το άλλο του Μαθηματικού, σήμερα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο! Ποντάρω σε μία τετράδα, με φαβορί και γκολ, συνολικής απόδοσης γύρω στο 7. Αναλυτικά:

  • Ολυμπιακός vs Αστέρας Τρίπολης➜ Ολυμπιακός και over 1.5: Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην πατάει καλά, γεγονός που φάνηκε και με τα Γιάννενα. Ωστόσο, είναι καλή ομάδα, θέλει να δείξει ότι ακόμα είναι διεκδικητής του τίτλου και θα προσπαθήσει ένα καλό σκορ απέναντι στον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκληροτράχηλη ομάδα, παραδοσιακά δυσκολεύει τους μεγάλους, όμως σήμερα θεωρώ ότι δεν θα αντισταθεί στους Πειραιώτες. Δε ρισκάρω πολύ στα γκολ, άσσος και οβερ 1.5 σε απόδοση 1.45 είναι μια χαρά!
  •  Λιντς vs Μάντσεστερ Σίτι➜ Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1.5: Η Μάντσεστερ Σίτι παραδοσιακά πατάει γκάζι στο δεύτερο γύρο. Φέτος, φαίνεται να έχει αντίπαλο την Άρσεναλ και δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Είναι ήδη πίσω στη βαθμολογία και θα κυνηγήσει ένα μεγάλο σερί, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στη Λιντς. Οι γηπεδούχοι έχουν ασταθή άμυνα, η Σίτι ξεκούραστο Χάαλαντ οπότε το χέρι πάει μόνο του. Θεωρώ οτι η διαφορά νίκης θα είναι σίγουρα πάνω από γκολ και για αυτό το λόγο επιλέγω το χάντικαπ -1.5. Αυτό σημαίνει ότι η Σίτι πρέπει να κερδίσει με δυο γκολ το λιγότερο διαφορά, ανεξαρτήτως σκορ. Δεν ζητάμε κάτι δύσκολο... Στο 1.66 η απόδοση, μας καλύπτει!
  • Παναθηναϊκός vs ΟΦΗ ➜ Παναθηναϊκός και over 1.5: Μετά την γκέλα με τον Ιωνικό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, περιμένοντας κάποια γκέλα από τους από κάτω. Με τη δύναμη της Λεωφόρου θεωρώ πως θα τελειώσει συνοπτικά τον ΟΦΗ, η επίθεση του ξεχειλίζει από ποιότητα και το οβερ 1.5 το θεωρώ σίγουρο! Ο ΟΦΗ δεν είναι καλός, η άμυνα υπολειτουργεί μόνιμα και θεωρώ πως δεν θα έχει ελπίδες απέναντι στους πράσινους. Στο 1.51 η απόδοση!
  • Παρί Σεν Ζερμεν vs Στρασβούργο➜ Παρί Σεν Ζερμεν με χάντικαπ -1.5: Στο ίδιο μοτίβο με πριν, πάω με το φαβορί και του δίνω μειονέκτημα ένα γκολ. Η Παρί θα μπει φορτσάτη, θέλοντας να τελειώσει από νωρίς, το Στρασβούργο είναι σε κακή θέση βαθμολογικά και δεν θα βάλει δύσκολα στους Παριζιάνους, οι οποίοι θα δώσουν παράσταση και σίγουρα θα κερδίσουν με παραπάνω από ένα γκολ. Θα παίξω λοιπόν πάλι με το χάντικαπ και θα ζητήσω νίκη με τουλάχιστον ένα γκολ διαφορά από τους Γάλλους. Στο 1.66 η απόδοση και κλείνω την τετράδα μου!



     Αυτά λοιπόν για σήμερα. Κοντά στο έξι απόδοση, ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό ποντάρισμα για να κάνουμε κάβα για την πλήρη αγωνιστική δράση που έρχεται. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

👉Καλή επιτυχία, καλά ταμεία!!👈

👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη