Ειδικές επιλογές για να κλείσει καλά η χρονιά!




     Πολύ καλημέρα σας αγαπητοί φίλοι. Μια ανάσα πριν την αλλαγή της χρονιάς, στο 90+4 που λέμε κι εμείς οι ποδοσφαιρικοί θα επιχειρήσουμε να πάμε ένα ωραιότατο ταμείο. Για να γίνει αυτό, επέλεξα μια τριάδα (μέσα σε αυτήν κι ενα μπετ μπιλντερ με δυο επιλογές, άρα τετράδα) με κάπως πιο... ειδικά στοιχήματα μιας και το σημερινό κουπόνι δεν βοηθάει και τόσο πολύ! Πιο αναλυτικά:

  • Γουλβς vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ➜ Γκολ και στα δυο ημίχρονα: Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις. Οι κόκκινοι διάβολοι είναι ανεβασμένοι, όμως η Γουλβς είναι σκληρή ομάδα έτοιμη πάντα να κάνει τη ζημιά. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι, θεωρώ πως θα σκοράρουν αμφότεροι αλλά δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Πιο safe προσωπικά μου φαίνεται το να ποντάρουμε σε γκολ και στα δυο ημίχρονα, αφού οι δυο αντίπαλοι ξεκινάνε σχεδόν πάντα δυναμικά και θα βρεθεί σχετικά νωρίς το γκολ. Στο δεύτερο θα σοβαρέψουν τα πράγματα και μπει και εκεί ένα γκολ το λιγότερο. Δεν θα ρισκάρω ούτε ποιος θα το βάλει, ούτε πόσο θα λήξει. Θα ποντάρω απλά να δούμε τουλάχιστον ενα γκολ σε κάθε 45λεπτο για "σιγουριά". Στο 1.76 η απόδοση!
  • Μπαρτσελόνα vs Εσπανιόλ➜ 1 ημίχρονο 1 τελικό // over 2.5 γκολ: Η Μπάρτσα του Τσάβι δεν αστειεύεται. Μπορεί να αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το πρωτάθλημα θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Σε αυτό, μοιάζει σοβαρή και σπάνια γκελάρει. Η Εσπανιόλ που παλεύει να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού δεν θα τους δυσκολέψει. Προβλέπω λοιπόν ο άσσος να έρχεται από το πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι να καθαρίζει εκεί, με αποτέλεσμα το άκρως φυσιολογικό οβερ να επαληθεύεται επίσης. Ένα 2-0 στο πρώτο ημίχρονο θα είναι ο,τι καλύτερο για να πιάσουμε την απόδοση του 1'97!
  • Μάντσεστερ Σίτι vs Έβερτον➜ over 1.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο: Ρίσκο με γνώμονα τη λογική. Η Σίτι μπήκε δυνατά και είναι πανέτοιμη να καταδιώξει τους Λονδρέζους που...στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή. Η Έβερτον είναι απογοητευτική (πιο απογοήτευση και από την Γουέστ Χαμ που χθες ούτε καν σκόραρε), και θα λυγίσει γρήγορα και εύκολα. Η αρμάδα του Πεπ συνήθως τελειωνει γρήγορα γρήγορα αυτά τα ματς, χωρίς πολλές διαδικασίες και δράματα. Λέτε να πέσουμε στην περίπτωση σήμερα; Εγώ λέω όχι. Θα μπει πάνω από ένα γκολ στο ημίχρονο, κατά πάσα πιθανότητα απο τους Πολίτες (και τα "ζαχαρωτά" να βάλουν δεν μας χαλάει) κι εμείς θα πληρωθούμε το σημείο. Στο 1.96 η απόδοση, ΔΕΝ χάνεται.



     Αυτά για σήμερα. Η τριάδα μας φτάνει κοντά σε απόδοση 7 και εύχομαι να επαληθευθεί και να κλείσει καλά η χρονιά. Σας εύχομαι ο νέος χρόνος που έρχεται να φέρει υγεία, τύχη, χαρά και πολλά πολλά ταμεία... Για τα τελευταία, το σχολείο θα είναι πάντα εδώ να βοηθάει στην επίτευξη τους. Χρόνια πολλά σε όλους!
👉Καλή επιτυχία, καλά ταμεία! Καλή χρονιά σε όλους!👈




👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη