Ένα δελτίο, πολλές επιλογές!



Καλησπέρα στην ομάδα μας! Σήμερα θα κάνουμε κάτι που δεν συνηθίζουμε και θα πάμε για πάνω απο 3 παιχνίδια σε ένα δελτίο. Είναι κάτι που προσωπικά αποφεύγω καθώς δεν είναι και κανένα μυστικό, οτι όσο περισσότερες επιλογές, τόσο πιο έντονο το φλέρτ με τον... κουβά! Δεν φοβόμαστε όμως και πάμε να αναλύσουμε τις επιλογές μας για σήμερα:
  • 19:30 Σασσουόλο- Σπέτσια: 1 & under 3.5 στο 2,70... Γηπεδούχος σε κακή κατάσταση. Η Σασσουόλο έχει απολέσει την δυναμική που την διακατείχε τα τελευταία χρόνια. Το ταλέντο βέβαια είναι εκεί και δηλώνει παρόν σε κάθε ευκαιρία. Αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια κάκιστη Σπέτσια είναι η τέλεια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Το άντερ 3,5 με βρήκε προ εκπλήξεως που δίνει τέτοια απόδοση και θα το χτυπήσουμε εννοείται χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσωπικά θεωρώ πως θα είναι κλωτσοσκούφι το μάτς με ένα γκολ για την Σασσουόλο για να "σβήσει". 
  • 21:30 Γκλάντμπαχ- Βέρντερ Βρέμης: 1 & over 1.5 goal στο 2,12... Το παιχνίδι "χαρά των γκόλ". Προσωπική μου άποψη είναι πως θα φύγει πάνω από το Over το παιχνίδι αλλά δεν θα κινηθούμε εκεί. Η έδρα θεωρώ πως θα βοηθήσει τα μέγιστα για να έρθει η πολυπόθητη νίκη των γηπεδούχων. Επιλέγουμε και το Over 1.5 για να ενδυναμώσουμε την απόδοσή μας. 
  • 21:45 Αταλάντα- Έμπολι: 2-3 goals στο 1,96 ... Η λογική εδώ λέει άσσο. Δεν θα κάτσουμε να το υπεραναλύσουμε όμως και πάμε απλά για τα γκολ. Πιστεύω πως μέχρι 3 γκολ θα μπουν εδώ καθώς δεν υπάρχει και κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν κατά τα φαινόμενα γλιτώσει τον υποβιβασμό.
  • 22:00 Λυών- Νάντ : 2-3 goals στο 1,97... Η Λυών είναι η πιο αψυχολόγητη ομάδα στην οποία ποντάρω και δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω να την επιλέγω. Δεν θα πάω για το σημείο των γηπεδούχων, το οποίο οι στοιχηματικές το θεωρούν πολύ πιθανό. Το 2-3 γκολ θα το τιμήσω όμως υπό τον φόβο του under...
  • 22:00 Νότινγκαμ- Νιουκάστλ: 1Χ & under 3.5 στο 2,80... Πάμε στο δυσκολότερο ματς του δελτίου μας. Η Νιουκάστλ δεν είναι αυτό που ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Απίστευτη δυσκολία στο να βρει δίχτυα ακόμα και με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει μαζέψει. Προσωπικά πιστεύω πως θα βρει τα πατήματα της και θα μιλάμε για έναν απίστευτο σύλλογο σε μερικά χρόνια. Η Νότινγκαμ από την άλλη, στην έδρα της δεν "χαρίζεται". Έχει κερδίσει παιχνίδια που κάποιοι τα θεωρούσαν χαμένα από χέρι και έτσι παίρνει βαθμολογικό boost το οποίο έχει πολύ ανάγκη. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα συμβεί και σήμερα. Η Νότινγκαμ δεν θέλει να εκτεθεί αμυντικά και έτσι να επωφεληθεί  την επιθετική ανομβρία των λιγνιτωρύχων. 'Ενα γκολ πιστεύω θα το βρει και θα είναι "χρυσός" για εμάς 


 


👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη