Το δελτίο της κοινότητας 21/3/2024


Στο schoolbet.gr έχετε κι εσείς λόγο για τα σημεία!
Αν το δελτίο πάει ταμείο, μια PaySafe 10€ κληρώνεται στους συμμετέχοντες στο instagram

    Σε έναν θεσμό που ξεκίνησε από το Schoolbet, κάθε εβδομάδα διενεργούνται ψηφοφορίες στο Instagram της σελίδας και αναλόγως του τι ΕΣΕΙΣ ψηφίζετε, βγαίνει ένα δελτίο παρολί το οποίο εμείς ποντάρουμε. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

    Για σήμερα 21/3 λοιπόν, η ψηφοφορία αφορά 4 σημεία από το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στο Καζακστάν κι επιλέξατε 4 σημεία για να φτιαχτεί ένα δελτίο Bet Builder 6 (!) απόδοσης!  Πάμε να δούμε τι επέλεξε η κοινότητα του Schoolbet:

  • Ελλάδα vs Καζακστάν // Ώρα: 21:45⇾ Ψηφοφορία: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ:  Ελλάδα με ποσοστό 93% έναντι Ισοπαλία με 5% και Καζακστάν με 2%.  Σε μία ξεκάθαρη ψηφοφορία, αποφασίσατε πως η Ελλάδα θα είναι η νικήτρια απόψε και θα αντιμετωπίσει Λουξεμβούργο ή Γεωργία για μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης. Άσσος με απόδοση 1,39.
  • Ελλάδα vs Καζακστάν // Ώρα: 21:45 Ψηφοφορία: ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ: Over 2.5 με ποσοστό 68% έναντι Under 2.5 με ποσοστό 32%Στην ψηφοφορία που ήταν σχετικά κοντά, δώσατε με κάμποσους ψήφους διαφορά το προγνωστικό ότι το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ και από τις δυο πλευρές.  Over 2.5 γκολ με απόδοση 2,10 για το συγκεκριμένο σημείο!
  • Ελλάδα vs Καζακστάν // Ώρα: 21:45Ψηφοφορία: ΚΟΡΝΕΡ ΑΓΩΝΑ: Over 8.5 με ποσοστό  73% έναντι Under 8.5 με ποσοστό 27%Με μεγάλη διαφορά στην καταμέτρηση ψήφων και όντας απόλυτα ξεκάθαρο, αποφασίσατε ότι ο αγώνας θα έχει το λιγότερο 9 κόρνερ κατά τη διάρκεια του 90λεπτου κι εμείς θα πιάσουμε την απόδοση του 1,71 που μας δίνεται. 
  • Ελλάδα vs Καζακστάν // Ώρα: 21:45 Ψηφοφορία: ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: Under 5.5 με ποσοστό 72% έναντι Over 5.5 με ποσοστό 28%Στην τελευταία μας ψηφοφορία δεν υπήρχε κανένας διχασμός στις ψήφους σας κι εν τέλει αποφασίσατε ότι το παιχνίδι θα έχει μεν δύναμη, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε οι κάρτες να ξεπεράσουν τις 5! Ευχόμαστε ο ref να μας βοηθήσει άθελά του!  Η απόδοση  στο 1,40 και με αυτό το σημείο κλείνουμε το δελτίο μας!

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!


    Ακριβώς κάτω, βλέπετε το δελτίο όπως διαμορφώθηκε με βάση τις ψήφους σας: 👇



Τα στατιστικά των δικών σας δελτίων: 
 Σημεία Κοινότητας : 75 - Επιβεβαιωμένα σημεία κοινότητας :45
Δελτίο Κοινότητας : 20 - Ταμεία Κοινότητας : 2

Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Παίξτε Υπεύθυνα.
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777
Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114-Email: 1114a@kethea-alfa.gr



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη