Μπαίνοντας στην τελική ευθεία...







Καλημέρα σε όλους. Με τέσσερις αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα 28/3 της Euroleague μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Στη φάση που είμαστε εύκολος αγώνας δεν υπάρχει καθώς οι περισσότερες ομάδες κοιτάζουν να "πλασαριστούν" όσο το δυνατό πιο ψηλά στη τελική βαθμολογία του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Tρεις αναμετρήσεις έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 21:30 και ο τελευταίος ξεκινάει μισή ώρα αργότερα. Πιο αναλυτικά:




  • Στις 21:30 στο Μόναχο η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα. Μία νίκη μακριά από τα play in η Μπάγερν (13-18) θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Μπάρτσα (20-11) η οποία μετά τα χαστούκια απ τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε θα κοιτάξει να ξεσπάσει στη γερμανική ομάδα μήπως και ξανά βρεθεί στη δεύτερη θέση. Νίκη για τη Μπάρτσα με -3,5 πόντους χάντικαπ στο 1.74 απόδοση στη Novibet.


  • Ίδια ώρα έναρξης και για την αναμέτρηση Μπασκόνια - Αναντολού Εφές. Στην 9η θέση η Μπασκόνια (16-15) στην 12η η Εφές (14-17) παίζει τα ρέστα της για να προλάβει να μπει στην πρώτη δεκάδα. Αρκετά ψυχωμένη έκανε το δύο στα δύο την προηγούμενη διαβολοβδομάδα όμως εάν δε θέλει να πετάξει στα σκουπίδια αυτό που έχτισε οφείλει να κερδίσει και αύριο. Εύκολο δε θα είναι όμως για την απόδοση, το κίνητρο και το υλικό που διαθέτει αξίζει το διπλό. Εφές -1,5 πόντους χάντικαπ στο 2,50!

  • Σούπερ ντέρμπι έχουμε και στο Βελιγράδι όπου η Παρτιζάν (14-17) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19-12). Και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη καθώς με ήττα η Παρτιζάν κινδυνεύει να μείνει εκτός δεκάδας μεν, ο Ολυμπιακός θα χάσει έδαφος για το πλεονέκτημα στα playoff δε. Η έδρα θα βράζει η Παρτιζάν δε ξέρω εάν μπορεί να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που της δίνουν οι μπούκερ μιας και ο Ολυμπιακός δε καταλαβαίνει και πολλά από σκληροπυρηνικές έδρες. Σημαντική απουσία ο Λεντέι για τους Σέρβους, απ΄την ελληνική ομάδα θα απουσιάσει ο Μιλουτίνοφ. Ολυμπιακός -1,5 πόντους χάντικαπ στο 2.15 απόδοση.



  • Και κλείνουμε με την αναμέτρηση της Βιλερμπάν (7-24) με τη Μονακό (20-11). Αδιάφορη η Βιλερμπάν δε κυνηγάει κάτι θα παίξει απελευθερωμένα μπροστά στο κοινό της. Η Μονακό θα περάσει εύκολα ή δύσκολα και από κει και πέρα θα περιμένει στραβοπάτημα είτε του Πάο είτε της Μπαρτελόνα για να ανέβει πιο ψηλά και να μη χάσει ασφαλώς το πλεονέτημα έδρας. Το ζητούμενο σε αυτό το ματς είναι ο Μάικ Τζέιμς να μαζέψει τουλάχιστον τέσσερα "σκουπίδια" σε ένα ματς που ο Αμερικάνος παιχταράς μπορεί να κάνει και triple double. Μike James over 3.5 ριμπάουντ στο 1.78 απόδοση.







ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε
Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη