Στροφή στο πρωτάθλημα...







Καλησπέρα σε όλους. Μετά από το ταμείο της περασμένης Πέμπτης (28/3) επιστρέφουμε στα πρωταθλήματα των ομάδων προτείνοντας ξανά μια δυνατή τετράδα. Πιο αναλυτικά:




  • Ξημερώματα Κυριακής (01:30) οι Μπακς ταξιδεύουν στην Ατλάντα για το διπλό που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση και θα τερματίσουν το δικό τους αρνητικό σερί δύο αγώνων. Τα γεράκια έχουν καλή ψυχολογία καθώς προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες αύριο όμως ο δικός μας Γιάννης θα βάλει το χεράκι του και θα τους σταματήσει. Νίκη για τους Μπακς με -3,5 πόντους χάντικαπ στο 1.80.


  • Επόμενο χρονικά παιχνίδι στο Σεφ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στις 17:15. Μετά το μεγάλο διπλό όπως προβλέψαμε στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός θα κάνει άλλη μια νίκη επί του Άρεως. Αυτή δεν θα είναι με μεγάλη διαφορά καθώς δεν υπάρχει λόγος μεγάλης έντασης και ρίσκου τραυματισμού στο προσεχές παιχνίδι αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Επίσης ο Άρης φέτος βάζει δύσκολα σε όλους! Άρης +16,5 πόντους χάντικαπ στο 2.10 απόδοση.


  • Ταξιδεύουμε στην Ισπανία και στην αναμέτρηση της Ομπραντόιρο με τη Μπαρτσελόνα στις 19:30. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μπάγερν στη Γερμανία και το ίδιο θα κάνει και κόντρα στην Ομπραντόιρο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες για αυτό αξίζει και το ρίσκο διψήφιας διαφοράς που έχω επιλέξει εδώ. Μπαρτσελόνα -10,5 πόντους χάντικαπ στο 2.10.

  • Τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι η αναμέτρηση της Μπουργκ με τη Ντιζόν στη Γαλλία. Με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς η Ντιζόν θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη σκληροτράχηλη Μπουργκ που παίζει και στο Γιούροκαπ κόντρα στη Μπεσίκτας. Η Μπουργκ με νίκη χτυπάει τη πόρτα για τη δεύτερη θέση. Νίκη της Μπουργκ με -5,5 πόντους χάντικαπ.






ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη