Φαβορί και Ιταλία για συνέχεια στα ταμεία...








Καλησπέρα σε όλους. Μετά την ταμειάρα τη χθεσινή του Ιστορικού, πάμε σήμερα να δούμε τις μπασκετικές επιλογές επιλέγοντας έξι σημεία με  τρία φαβορί και τρεις πιο ιδιαίτερες αναμετρήσεις ευελπιστώντας στο τέλος της μέρας να ξανά πάμε ταμείο! Πιο αναλυτικά:

  • Πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 3 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι. Εύκολα θα επικρατήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και για να ανέβει λίγο η απόδοση προβλέπω ότι αυτή θα έρθει απ το ημίχρονο. Ολυμπιακός 1/1 στο 1.25 απόδοση.


  • Ίδια ιστορία και στο Μονακό - Νανσί που ξεκινάει μισή ώρα αργότερα. H Μονακό ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα κόντρα στην 11η της βαθμολογίας και πολύ δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί ήττα η Μονακό στα εντός συνόρων παιχνίδια της. Μονακό 1/1 στο 1.22 απόδοση.


  • Και από τη Γαλλία πάμε την Ιταλία και στην αναμέτρηση της Βαρέζε κόντρα στη Νάπολι στις 17:30. Σε κακή περίοδο αμφότερες οι ομάδες η γηπεδούχος μετράει τρεις σερί ήττες και η Νάπολι τέσσερις. Η Βαρέζε ακόμα δε κινδυνεύει για υποβιβασμό η Νάπολι καίγεται γιατί με νίκη μπαίνει στην οχτάδα. Νάπολι -3,5 πόντους χάντικαπ στο 2.02 απόδοση.

  • Στις 18:40 η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μπνέι Χερζέλια. Η Μπνέι δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση η Μακάμπι θα κάνει πάρτι και θα καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι της αφού στο μυαλό της είναι το παιχνίδι κόντρα στο Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Μακάμπι Τελ Αβίβ -9,5 πόντους στο 1.38 απόδοση. 

  • Στις 19:15 η Βενέτσια υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια. Οριακά φαβορί η Βίρτους λογικό γιατί φέτος η Βενέτσια έχει ίδιο ρεκόρ νικών μαζί με Μιλάνο και Βίρτους (17-8). Η ομάδα απ τη Μπολόνια έχει την ποιότητα να τη βάλει από κάτω και το διπλό από μόνο του επειδή δε με καλύπτει θα πάω με μια μικρή διαφορά πόντων. Βίρτους Μπολόνια -3,5 πόντους στο 2.03 απόδοση.


  • Και κλείνω το δελτίο μου με την άλλη ευρωλιγκάτη ομάδα της Ιταλίας το Μιλάνο όπου στις 20:00 υποδέχεται τη Τρέντο. Εδώ παρατηρώ ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην Ιταλία το Μιλάνο δε κερδίζει πάνω από 10 πόντους και αναρωτιέμαι. Γιατί να το κάνει σήμερα; Kόντρα στην 6η του βαθμολογικού πίνακα θα κερδίσει μεν αλλά δε θα ξεφύγει τόσο η διαφορά. Τρέντο +13.5 πόντους χάντικαπ στο 1.75 απόδοση. 







ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!!

👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη