Τελευταία αγωνιστική στην Euroleague!








Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία στροφή σήμερα στην Euroleague πριν τα play in και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα τελικά αποτελέσματα για την διασταύρωση των ομάδων διεκδικώντας μια θέση στο final 4 του Βερολίνου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τέσσερα σημεία που επέλεξα από τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις:


  • Πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 20:00 η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη 14η θέση η Λιθουανική ομάδα δε προλαβαίνει να μπει στην 10άδα θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι για φέτος μπροστά στο κοινό της. Η Ρεάλ ηττήθηκε με αδιανόητο τρόπο απ τη Μπασκόνια την προηγούμενη αγωνιστική το οποίο πιστεύω δε θα συνεχίσει και σε αυτή καθώς θέλει να δείξει στον όποιο όγδοο προκύψει απ τα Play In ότι θέλει να διατηρήσει να σκήπτρα της πρώτης θέσης. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Ρεάλ είναι σίγουρη πρώτη η Ζαλγκίρις έχει αποκλειστεί. Νίκη Ρεάλ με -3,5 πόντους χάντικαπ στο 1.95 απόδοση.


  • Επίσης στις 20:00 η Μονακό υποδέχεται την αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου. Θα κερδίσει η γαλλική ομάδα εύκολα ή δύσκολα. Το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Mike James ο οποίος μας έστειλε στο ταμείο τη τελευταία φορά με τα rebound σήμερα να κάνει το καθήκον του και στις τελικές πάσες. Εύκολο σημείο στα μάτια μου μπορεί να μη χρειαστεί καν η τελευταία περίοδος για να βγει Μike James over 4.5 assist στο 2.01 απόδοση!


  • Μισή ώρα αργότερα στις 20:30 η Εφές υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκη για τους Τούρκους με μεγάλη διαφορά βλέπω για την είσοδο στα play in όμως ο άσσος δε προσφέρεται για ποντάρισμα καθώς κινείται πολύ χαμηλά. Σε αυτό το ματς έχω πάει με το άθροισμα των πόντων καθώς παρατήρησα ότι πάνω από 170 δύσκολα μπαίνουν. Under 170.5 πόντους στο 1.81 απόδοση.

  • Τελευταίο παιχνίδι στις 21:15 o Παναθηναϊκός σφραγίζει την δεύτερη θέση απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Άλμπα Βερολίνου. Sold out το παιχνίδι η νίκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη και το ζητούμενο και σε αυτό το παιχνίδι είναι παίκτης. Ο εικονιζόμενος στο σημερινό άρθρο αρχηγός και ηγέτης των πρασίνων Κώστας Σλούκας να σκοράρει τουλάχιστον 13 πόντους. Ο αντίπαλος είναι αδύναμος ο Παναθηναϊκός σήμερα θα έχει αρκετούς "διψήφιους" οπότε Κώστας Σλούκας over 12.5 πόντους στο 1.96 απόδοση.





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!




👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη