Βραδινές προβλέψεις Κυριακής

 

    Έτοιμοι για ένα δεύτερο δελτίο με ματσάκια που παίζουν το βράδυ; Ο Ιστορικός προτείνει:
  • Παρί Σεν Ζερμέν- Μαρσέιγ Over2.5: Δύσκολο ματς για την Παρί, η Μαρσέιγ φέτος είναι βελτιωμένη και προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς θα είναι ανοιχτό, μιλάμε για δύο πολύ καλές επιθέσεις. Να μπουν τρία γκολ και πάνω λοιπόν στο 1,57!
  • Βερόνα-Μίλαν Μίλαν Over 1.5(ομάδας): Η Μίλαν, μετά τα δυο συνεχή "στραπάτσα" με την Τσέλσι ψάχνει την απάντηση. Υπάρχει καταλληλότερο ματς από αυτό με την Βερόνα; Ποντάρουμε λοιπόν στο ότι θα σκοράρει δυο γκολ στο εκτός έδρας ματς της, μία επιλογή που πληρώνει 1,64 στην Winmasters!
  • Μπέτις-Αλμερία Μπέτις Οver 1.5(ομάδας): Η Μπέτις θα θελήσει να καθαρίσει το σημερινό ματς με την Αλμερία και να εξασφαλίσει τους τρεις πολυπόθητους  πόντους για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξανανέβει στις θέσεις της Εύρωπης. Ο Ιστορικός πιστεύει ότι θα το καταφέρει, και μάλιστα σκοράροντας πάνω από ένα γκολ. Οβερ 1,5 ομάδας λοιπόν στο 1,76
  • Οστάνδη-Ουνιον Σεν Ζιλουάζ Over2.5: Η τελευταία πρόβλεψη για σήμερα περιλαμβάνει την προσωπικά αγαπημένη στοιχηματικά Ουνιον Σεν Ζιλουάζ, και πιο συγκεκριμένα να βγάλει άλλο ένα όβερ. Αυτή τη φορά κόντρα σε έναν αντίπαλο που και σκοράρει και δέχεται κατά ρυπάς. Το 1,70 του όβερ είναι ιδιαιτέρως δελεαστικό!

    Αυτά για σήμερα αγαπητοί φίλοι. Η τετράδα μας δίνει απόδοση γύρω στα 9,20 και αποτελεί μια καλή επιλογή για βραδινό δελτίο. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις προβλέψεις του Μαθηματικού με μια πολύ δυνατή δυάδα! Καλή συνέχεια και καλά ταμεία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη