Προετοιμασία για Κατάρ...!

    Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι. Ο Ιστορικός είναι εδώ και σήμερα 12/11, θα προτείνουμε δυο δελτία για να αποχαιρετήσουμε τους πρώτους γύρους των πρωταθλημάτων με....ταμεία. Μουντιάλ σε λίγο, δεν πρέπει να χτίσουμε μία κάβα για να ποντάρουμε κι εκεί; ΠΡΕΠΕΙ! Πάμε να δούμε:
  • Βέρντερ Βρέμης-Λειψία -> Οver 2.5: Ξεκινάμε με Γερμανία. Πέμπτη η Λειψία, όγδοη η Βέρντερ. Τι τους συνδέει; Τα γκολ... 28-20 το ρεκόρ της Λειψίας σε μόλις 14 ματς, 24-25 η Βέρντερ στα ίδια παιχνίδια. Οπότε, φυσιολογικά, πάμε με το over το οποίο λογικά θα επιβεβαιωθεί. Ομάδες που έχουν κίνητρο και θέλουν τους βαθμούς, ομάδες που απλά δεν μπορούν να παίξουν κλειστά. Στο 1,66 η απόδοση είναι ευκαιρία!
  • Χόφενχαιμ-Βόλφσμπουργκ -> GG:  Συνεχίζουμε με Γερμανία και με δυο ακόμα επιθετικότατες ομάδες. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα, οι άμυνές τους είναι ασταθείς αλλά οι επιθέσεις τους συνεπέστατες. Στο 1,60 η απόδοση, την αγοράζουμε σαφέστατα, κατά πάσα πιθανότητα το ματς...ξεκινάει από 1-1! 
  • Γουέστ Χαμ-Λέστερ -> GG: Τζείμς Μάντισον λαμπρός...την οδηγεί. Ο μουντιαλικός πλέον Άγγλος σήμερα θα έχει την τιμητική του. Είναι φοβερός και βοηθάει σε παραγωγικότητα τις "αλεπούδες". Θα βρουν γκολ, όμως η άμυνά τους φέτος τους προδίδει συχνά. Δύσκολο παιχνίδια για πρόβλεψη σε σημείο, προσωπικά μου φαίνεται ισορροπημένο, για αυτό το λόγο θα επιλέξω το αμφίσκορο που κατά πάσα πιθανότητα θα με δικαιώσει. 1,74, δεν το αφήνω με τίποτα, το θεωρώ...δώρο! 
  • Τότεναμ-Λιντς -> 1 και over 1.5: Τελευταία αγωνιστική πριν το μουντιάλ, δεν νομίζω ότι ο Κόντε και η παρέα του θα αφήσουν κι άλλους βαθμούς. Προσπαθούν να μείνουν κοντά στην κορυφή και έχουν σερί αρνητικά αποτελέσματα. Έχουν οχτώ παιχνίδια να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο(!) και πέντε σερί που βρίσκονται πίσω στο σκορ(!). Η Λιντς είναι καλή και δυνατή ομάδα, έχει κάνει εκπλήξεις, όμως σήμερα, δεν θα κάνει! Επιλέγουμε τον άσσο και τον συνδυάζουμε με over 1.5 γκολ για να πάρουμε τη μέγιστη απόδοση! Στο 2,03, είμαστε ευχαριστημένοι και κλείνουμε το πρώτο μας δελτίο!
    Η πρώτη πρόβλεψη ολοκληρώνεται εδώ. Απόδοση πολύ κοντά στο δέκα, αξίζει όλα τα ρίσκα! Σε πολύ λίγο θα ανέβει νέα πρόβλεψη από τον Ιστορικό, αυτή τη φορά για βραδινά παιχνίδια.
    Για να μένετε πάντα συντονισμένοι, ακολουθήστε μας σε Instagram(ΕΔΩ) και Facebook(ΕΔΩ) για να βλέπετε όλες τις προβλέψεις. Τα λέμε εντός ολίγου. Μέχρι τότε.... 👇
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη