Αποκλειστικά Super League

 

Ήρθε η στιγμή που θα ασχοληθώ και θα βγάλω δελτίο μόνο με Ελληνικά παιχνίδια.
Δεν είναι σύνηθες αυτό, αλλά συμβαίνει.
Τέσσερα έχει σήμερα και είναι μέσα. Πάμε να δούμε το δελτίο και τις εκτιμήσεις του Μαθηματικού:

17:00 // 852 // Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Σε λάθος ματς ήρθε προσκεκλημένος να δει τον Παναιτωλικό ο σπουδαίος Ρόναλντ Κούμαν, σήμερα το παιχνίδι σίγουρα θα είναι καλύτερο και δε νομίζω να μείνει στο 0-0 όπως με Λεβαδειακό.
Παραδοσιακά αν κοιτάξει κανείς θα δει, ότι στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια το under 1.5 έχει το απόλυτο (Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0 / 1-0 / 0-0 / 0-1 / 0-1) και υπάρχει απόλυτη ισορροπία (2-1-2 // 2-2) Τέσσερα γκολ σε 5 ματς!
Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά για Παναθηναϊκό, θα κατέβει στο παιχνίδι όχι για να μη χάσει, αλλά να κερδίσει και ας προστέθηκε στο απουσιολόγιο του ο Παλάσιος.
Μετά την κακή εμφάνιση στο Ντέρμπι, θέλει να αποδείξει ότι δεν επηρεάστηκε, ήταν μια κακιά παρένθεση, συνεχίζει να είναι φαβορί για τίτλο και να φτιάξει ψυχολογία σε παίκτες και κόσμο. 
Ο Παναιτωλικός, δεν είναι καμιά μηχανή των γκολ, αλλά να μείνει δεύτερο παιχνίδι σερί με μηδέν στην έδρα του, δεν είναι σύνηθες. 
Σήμερα νομίζω η ανάγκη νίκης του ΠΑΟ θα σπάσει την παράδοση 0-1 γκολ και θα έχουμε over 1.5 στο 1,50 με κάποιο τρόπο. Η GG δηλαδή η 0-2. Μέσα είμαι.

18:00 // 855 // Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Ίσως αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να είναι στο δελτίο, αλλά....
Το over 1.5 στο 1,41 είναι χαμηλό, θα περάσει γιατί μπαίνουν γκολ στα παιχνίδια τους, αλλά είναι χαμηλή απόδοση. Παρόλα αυτά στο Περιστέρι θα γίνει ωραίο ματς και θα έχουμε γκολ.

20:00 // 882 // ΑΕΚ - ΟΦΗ

Δεν υπάρχει περίπτωση στο δικό μου το κεφάλι να γκελάρει καπάκι η ΑΕΚ μετά το 1-1 στην Τρίπολη και ακολουθεί παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. 
Παίζει ίσως την καλύτερη μπάλα αυτή τη στιγμή, παίζει στην καινούρια έδρα της και λυπάμαι τον ΟΦΗ που θα βρεθεί μπροστά της τώρα που είναι στα πατώματα.
Άσσος και over 2.5 στο 1,62 το παιχνίδι και πάμε παρακάτω.

20:00 // 883 // Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Στο καλύτερο φετινό του μομέντουμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που βγήκε νικητής από το ντέρμπι παρά το 1-1. Η Συσπείρωση του κόσμου, ομάδας, διοίκησης είναι στο μεγαλύτερο βαθμό, αγωνιστικά είναι στα καλύτερα του και πριν το Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά (μέχρι το επόμενο) δεν θέλει να έχει απώλειες.
Νομίζω θα περάσει αέρας από Λιβαδειά και το 2+over 1.5 στο 1,66 δε θα μας αγχώσει.

Περίπου 6 Φορές Τα Λεφτά Σου
Όταν το δελτίο δίνει +80% το κέρδος του και το παιχνίδι είναι στο γκολ το cash out είναι η πιο σωστή λύση


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη