Ήσυχο απόγευμα για όλους!

 




Καλημέρα σε όλους. Με ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν και στην Euroleague θα ασχοληθούμε σήμερα 23/10 αλλά και με την ΤΣΣΚΑ η οποία συμμετέχει μόνο στο ρωσικό πρωτάθλημα λόγω του πολέμου. Πιο αναλυτικά: 

  • Mετά από μια ικανοποιητική εβδομάδα στην Ευρώπη με μια νίκη εντός με τον Παναθηναϊκό και μια ήττα εκτός με μικρή διαφορά απέναντι στην Εφές, η Άλμπα Βερολίνου επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την Χαϊλδεμβέργη  στις 16:00. Όβερ 165.5 πόντοι και νίκη της Άλμπα στο 1,75 το βρίσκουμε στην  WINMASTER.

  • Επόμενο παιχνίδι που έχουμε επιλέξει είναι το Άβτοντορ - Τσσκα Μόσχας (16:00). Πρωτόγνωρη και ασυνήθιστη κατάσταση να μην συμμετέχει μια ομάδα σαν την Τσσκα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως μετά την έναρξη του πολέμου με την Ουκρανία και την ποινή στις ρωσικές ομάδες περιορίζεται στα παιχνίδια εντός συνόρων. Με ένα παιχνίδι την βδομάδα δεν θα δυσκολευτεί και θα σκοράρει πάνω από 90 πόντους. Όβερ 90.5 πόντοι για την Τσσκα στο 1,78.


  • Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπουργκ (18:00). Με 8 νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη και μόλις μια ήττα,  η Μονακό θα έχει ένα ήσυχο απόγευμα και θα "καθαρίσει" τον αγώνα από το ημίχρονο. 1/1 και όβερ 87.5 πόντους για την ομάδα του Μονακό.
    •  Και κλείνουμε με την αναμέτρηση Μπουρσασπόρ-Εφές Αναντόλου (18:00). Στο 3-0 και οι δύο ομάδες στο τουρκικό πρωτάθλημα και είναι η ώρα να δείξει η αρμάδα του Αταμάν ποιος έχει τον πρώτο λόγο και φέτος στην Τουρκία. Νίκη Εφές και χάντικαπ -2,5 πόντους προσφέρεται στην winmasters στην απόδοση του 1.58.
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!


    Post a Comment

    Νεότερη Παλαιότερη