Αν περάσει η Γαλλία...


Καλημέρα σε όλους/ες. Κυριακή σήμερα, πάντα πιο cool μέρα από το Σάββατο στο κουπόνι και στατιστικά μου βγαίνει καλύτερα από όλες τις άλλες μέρες.

Η σημερινή τριαδούλα έχει τα παρακάτω παιχνίδια:

16:00 // 574 // Τρουά - Λοριάν
Γαλλική αναμέτρηση που παίζουν και τα τρία σημεία. Η Τρουά δεν είναι κάτι αξιόλογο, στη μέση της βαθμολογίας και εντός με 1 νίκη σε 5 αγώνες. Η Λοριάν διανύει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της, βρίσκετε στην 2η θέση, έχει μια ήττα σε 11 παιχνίδια από τη Λάνς.
Θα έπαιζα ξερό διπλό αν δεν είχε σημαντικές απουσίες, ειδικά του σκόρερ της Μοφί (10σ/8γ).
Αν δεν μπορέσει να το πάρει, δε θα το χάσει το παιχνίδι και το Χ2 στο 1,60 με καλύπτει σαν σημείο και απόδοση.

16:30 // 587 // Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου
Τα δύο άκρα της βαθμολογίας βρίσκονται αντιμέτωπα! Η τελευταία Μπόχουμ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ουνιόν. Μπορεί στο τελευταίο της παιχνίδι εντός να έριξε 3 στην Άιντραχτ και να έκανε την πρώτη της νίκη, αλλά αυτό δεν έχει να λέει, ήταν μια αναλαμπή που δεν θα συνεχιστεί.
Η Ουνιόν είναι σοβαρή, σταθερή, με την καλύτερη άμυνα στη Μπούντεσλιγκα και το διπλό στο 1,86 είναι μια πολύ καλή απόδοση.

17:00 // 589 // Γάνδη - Σερένγκ
Περίεργο παιχνίδι στο Ghelamco Arena.
Η Γάνδη στοχεύει 4άδα, το παιχνίδι με τη Σερένγκ επιβάλλεται να το πάρει αλλά έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Η Σερένγκ που ήταν το Νο1 φαβορί για να πέσει, εντός έδρας δικαιολογεί το φαβοριτισμό της (0-1-5) εκτός όμως αλλάζουν τα πράγματα (3-1-3)
Το σετάκι 1,40-5,00-7,00 εκεί παίζει παντού είναι για γέλια, καλύτερα να πας στην κόντρα του Χ2 παρά στον άσσο του 1,40.
Το 1,60 στο over 2.5 είναι καλό, θα βγει, θα σκοράρουν και οι δύο, ένας όμως θα κερδίσει, ισοπαλία δεν έχει. 

Περίπου 5 Φορές Τα Λεφτά Σου

Όταν το δελτίο δίνει +80% το κέρδος του και το παιχνίδι είναι στο γκολ το cash out είναι η πιο σωστή λύση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη