Απογευματινή Πανδαισία γκολ!

 

    Έτοιμοι για... δεύτερη ώρα Ιστορίας σήμερα; Πάμε να δούμε μία ακόμη πρόβλεψη του Ιστορικού, αυτή τη φορά με παιχνίδια που παίζουν απογευματινή ώρα! Αναλυτικά:
  • Σεν Γκάλεν-Γκρασχόπερς-> Over 3.5: Στο πρώτο ελβετικό παιχνίδι της ημέρας, θα πάμε με τα πολλά γκολ. Αμφότερες οι αντίπαλοι σκοράρουν κατά ρυπάς ( 24-21 ρεκόρ γκολ για τους γηπεδούχους και 26-28 για τους φιλοξενούμενους σε μόλις 24 παιχνίδια). Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το ρίσκο στο 2,09 του να μπουν 4 γκολ και πάνω έχει λογική, το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και οι δυο ομάδες είναι απόλυτα επιθετικές και κακές στην άμυνά τους εξίσου. 
  • Έβερτον-Λέστερ-> GG: Μεγάλο ματς σήμερα στο Γκούντισον Παρκ. Λέστερ και Έβερτον θέλουν τους πόντους. Η Λέστερ παίζει ανοιχτά και δέχεται πολύ εύκολα γκολ φέτος. Ταυτόχρονα όμως, σκοράρει αρκετά πράγμα που λογικά θα επιτύχει να κάνει και απόψε. Η Έβερτον από την άλλη, ως γηπεδούχος δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα γκολ απέναντι στην πολύ κακή αμυντικά Λέστερ. Οπότε, το αμφίσκορο στο 1,78 μας καλύπτει πλήρως και το αγοράζουμε!
  • Αταλάντα-Νάπολι-> GG: Άλλο ένα GG για σήμερα και είναι και η τελευταία πρόβλεψή μου. Ντέρμπι κορυφής σήμερα στην Ιταλία με δυο από τις καλύτερες επιθέσεις να αναμετρώνται σήμερα με στόχο την νίκη. Έχουν πολύ καλές άμυνες αμφότερες, όμως η επιθετική τους πολυφωνία λογικά θα οδηγήσει στο να μπουν γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, δικαίως η απόδοση βρίσκεται σε τιμή φαβορί στο 1,60, ωστόσο είναι δελεαστική και με αυτή θα κλείσουμε το δεύτερο μας δελτίο. 
    Αυτά για σήμερα αγαπητοί. Θα επανέλθουμε αύριο με προβλέψεις από όλη την ομάδα. Μέχρι τότε...
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη