Δυο αγγλικά και δυο γερμανικά!

    Καλησπέρα και πάλι φίλες και φίλοι. Με φόρα από το χθεσινό ταμείο, είμαστε και σήμερα εδώ και σύσσωμη η ομάδα σας προτείνει ωραία σημεία που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο! Πάμε να δούμε την πρόβλεψη του Ιστορικού(θα ακολουθήσει και επόμενη σε μεταγενέστερη ανάρτηση, πάλι για σημερινά ματς)!

  • Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης-> GG: Γερμανία μεριά και η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται τη φορμαρισμένη Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ εύκολο το γκολ και θα το πετύχουν απέναντι στην ασταθή σε γενικές γραμμές άμυνα της Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όμως δεν έχουν ιδιαίτερη συνέπεια. Ωστόσο, σήμερα θα εκμεταλλευτούν την κούραση που φυσιολογικά θα έχουν οι αντίπαλοι αλλά και την έδρας της(που πάντα είναι καυτή) και θα βρουν κι εκείνοι γκολ. Το αμφίσκορο πληρώνει 1,60 και είναι μία πολύ καλή επιλογή! 
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπόχουμ-> Ντόρτμουντ και over 2.5: Η Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση στους 16 του Champions League ψάχνει να βρει τα πατήματά και στο πρωτάθλημα. Σήμερα, υποδέχεται μία εκ των χειροτέρων αμυνών του πρωταθλήματος και θέλει να μετατρέψει το παιχνίδι σε...πάρτι! Ποντάρουμε στον άσσο και το over 2.5 για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση και να την φτάσουμε στο 1,72! 
  • Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ-> Μάντσεστερ Σίτι και over 3.5: Μία από τα ίδια με πριν, μόνο που εδώ αναφερόμαστε σε αγγλικό παιχνίδι. Η Σίτι που σήμερα θα έχει στη φαρέτρα της κατά πάσα πιθανότητα και τον Έρλινγκ Χάαλαντ και θα μπει όπως πάντα ως κυρίαρχη και ψυχωμένη και θα θελήσει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Η Φούλαμ δέχεται εύκολα, δεν είναι απίθανο όμως να βρει κι εκείνη ένα γκολ. Το ματς πάντως θα έχει θέαμα και αυτός είναι ο λόγος που ανεβάζουμε τα στάνταρ μας και επιλέγουμε το over 3.5 μαζί με τον άσσο. Η απόδοση στο 2,01 αξίζει το ρίσκο και θα την αγοράσουμε!
  • Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπρέντφορντ-> GG: Τελευταίο παιχνίδι της πρόβλεψης και μεταφερόμαστε στο Νότιγχαμ. Η ουραγός της Premier League ψάχνει μανιωδώς βαθμούς για να μπορέσει να ελπίζει. Η άμυνα της...μπάζει, οπότε η Μπρέντφορντ, παρά την απουσία του Ιβάν Τόνει, θα βρει το γκολ. Οι γηπεδούχοι από την άλλη σκοράρουν πιο εύκολο στο γήπεδο τους και η άμυνα της Μπρέντφορντ δεν είναι από ατσάλι, αντιθέτως (έχει δεχθεί 22 σε 13 παιχνίδια)! Στο 1,86 δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε. 
    Η πρώτη πρόβλεψη ολοκληρώνεται εδώ. Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στο Instagram(ΕΔΩ) και στο Facebook(ΕΔΩ) για να μένετε πάντα συντονισμένοι. Επίσης, ρίξτε μία ματιά και στις προβλέψεις της υπόλοιπης ομάδας, αφού ο Μαθηματικός μας έδωσε μία τριάδα για σήμερα και ο Θεολόγος ασχολήθηκε όπως πάντα με μπάσκετ! 

👉Καλή επιτυχία σε όλους!! 👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη