Βράδυ...Κυριακής!

 

    Πάμε για μία ακόμη πρόβλεψη, αυτή τη φορά βραδινή. Αργά την Κυριακή λοιπόν, θα έχουμε παρακολουθήσει και όλοι το ντέρμπι, γιατί να μην γράψουμε και μία ωραιότατη τετράδα και να κοιμηθούμε ήσυχα; Πάμε να δούμε αναλυτικά:
  • Αστέρας Τρίπολης-ΆΕΚ-> 2πλο και Under 4.5: Πολύ φορμαρισμένη η ΑΕΚ, θα μπει και θα πάρει το διπλό σήμερα στην Τρίπολη. Έχει την ποιότητα να το κάνει. Το να προσφέρεται όμως το διπλό συνδυασμένο με την επιλογή να μπουν κάτω από 4 γκολ συνολικά σε απόδοση 1,83 μου μοιάζει ωραιότατο δώρο, καθώς το ματς δεν πρόκειται να ανοίξει τόσο πολύ! 
  • Μπέτις-Σεβίλλη-> GG: Η Σεβίλλη καίγεται, είναι προτελευταία και χρειάζεται οπωσδήποτε πόντους. Θα μπει δυνατά, είναι ανανεωμένη και παρόλο που η Μπέτις είναι σκληροτράχηλη, θεωρώ πως θα το βρει ένα γκολ. Ταυτόχρονα δεν έχει διορθώσει την άμυνα της, οπότε θα δεχθεί κιόλας. Το αμφίσκορο και ειδικά στην επιλογή του 1,91 είναι μονόδρομος! 
  • Γιουβέντους-Ίντερ-> GG: Ένα από τα πολλά ντέρμπι της ημέρας. Η Γιούνε εντός έδρας δεν δέχεται εύκολα, όμως σήμερα αντιμετωπίζει μία ψυχωμένη Ίντερ που είναι πολύ παραγωγική επιθετικά. Το παιχνίδι θα έχει γκολ, ο νικητής είναι δύσκολο να προβλεφθεί, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα σκοράρουν αμφότεροι. Η απόδοση στο 1,75 μας καλύπτει πλήρως! 
  • Μαρσέιγ-Λυών-> GG: Τελευταία πρόβλεψη για σήμερα από τη Γαλλία. Στο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει τη Λυών σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε θέαμα. Μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά αμφότεροι στο πρωτάθλημα, ειδικά η Λυών, όμως στο σημερινό ντέρμπι θα παίξουν ανοιχτά και λογικά θα δούμε ωραίο ματς με μεγάλο σκορ. Το GG μας προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί και συγκεκριμένα στο 1,62, το παίρνουμε και κλείνουμε δελτίο! 


    Αυτά για σήμερα αγαπητοί. Θα τα πούμε μεσοβδόμαδα όπου και υπάρχουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές. Μέχρι τότε... 
👉Καλά ταμεία σε όλους!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη