Παιχνίδι με τα όβερ!

 

    Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Βροχερή Κυριακή, η "Εύα" έχει έρθει με άγριες διαθέσεις αλλά στο σχολείο είμαστε... παντός καιρού και έτοιμοι για προβλέψεις, ΠΑΝΤΑ. Πάμε να δούμε μία τετράδα με σημερινά παιχνίδια:
  • Τουλούζ-Μονακό-> Over 2.5: Ανοιχτό ματς αναμένεται σήμερα στο Τουλούζ. Δυο ομάδες επιθετικές που θέλουν καλό αποτέλεσμα. Η Μονακό θα έχει την κούραση του Γιουρόπα Λίγκ όμως θα σκοράρει, η Τουλούζ είναι ασταθής. Ταυτόχρονα όμως, είναι σχετικά ανοιχτή πίσω, οπότε το over λογικά θα επιβεβαιωθεί. Στο 1,60, οι στοιχηματικές συμφωνούν.
  • Κλερμόν-Μονπελιέ-> Over 2.5: Ίσως το διαμαντάκι της ημέρας. Η Μονπελιέ είναι πολύ επιθετική σαν ομάδα και δέχεται γκολ το ίδιο εύκολο(ειδικά εκτός έδρας) με ρεκόρ 22-27 σε 13 ματς. Από την άλλη η Κλερμόν με ρεκόρ 17-20 δεν πάει πίσω. Αυτό σημαίνει πως το over έχει πολλές πιθανότητες και σε τιμή 1,95 προφανώς και το αγοράζουμε!
  • Μπάγερν Λεβερκούζεν- Ουνιόν Βερολίνου-> GG: Η αγαπημένη μας Ουνιόν συνεχίζει απόλυτα δυναμικά. Το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και σήμερα. Ο Ιστορικός πιστεύει ότι θα βρει το γκολ απέναντι στη Λεβερκούζεν, όμως η ομάδα του Τσάμπι Άλονσο που είναι αρκετά επιθετική, θα βρει και εκείνη ένα γκολ. Θα έχει και την έδρα άλλωστε να την βοηθήσει να λυγίσει τη δυνατή άμυνα της Ουνιόν. Το αμφίσκορο είναι μονόδρομος και σε τιμές 1,83 μας βολεύει!
  • Ουνιον Σεν Ζιλουάζ-Βέστερλο-> Over 2.5: Δυο ομάδες άκρως επιθετικές, δέχονται και σκοράρουν εύκολα αμφότερες, ειδικά η Βέστερλο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τύχη απέναντι στη Ζιλουάζ, θα βοηθήσει όμως να βγει το οβερ. Στο 1,60 η απόδοση μας καλύπτει, είναι μεγάλη απόδοση για τόσο επιθετικές ομάδες.
    Μείνετε συντονισμένοι και για βραδινή πρόβλεψη του Ιστορικού. Σε λίγο θα επανέλθω για μία ακόμη πρόταση που θα μας οδηγήσει στο ταμείο. Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε σε Instagram(ΕΔΩ) και Facebook (ΕΔΩ) για να μένετε πάντα συντονισμένοι.
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη