4αδα διπλής ευκαιρίας....


Επιτέλους Πρωταθλήματα, ξεκίνησαν και τα παιχνίδια στην Αγγλία και έχουμε Boxing Day με αγώνες....
Πάμε να δούμε επιλογές για σήμερα...

16:00 // 357 // Βενέτσια - Πάρμα
Μια Πάρμα που κυνηγάει άνοδο στη Serie A σε μια έδρα που δεν χάνει (0-3-4) και με 2 από τα 7  μεταξύ τους παιχνίδια στο Pierluigi Penzo να είναι Under 1.5 νομίζω ότι με το Χ2 και Over 1.5 στο 2,01 καλύπτει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.
Τιμωρημένος ο τεχνικός της Πάρμα, Πέκια, θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του από τις εξέδρες αλλά δε νομίζω να επηρεάσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

16:00 // 362 // ΣΠΑΛ - Πίζα
Αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Serie B είναι η Πίζα, πηγαίνει φουλ για άνοδο, έχει ομάδα να το κάνει, ο Λούκα Ντ’ Άντζελο μετά την επιστροφή του στον πάγκο και το εξαιρετικό αήττητο σερί 13 αναμετρήσεων (6-7-0) θυμίζει όλο και περισσότερο το περσινό σύνολο, το οποίο έφτασε στον τελικό των πλέι οφ ανόδου.
Η συνταγή νίκες εντός (5-0-0) και δεν χάνουμε εκτός (0-5-0) στα τελευταία 10 παιχνίδια της, την έφερε 5η θέση και διεκδικήτρια. Το δεν χάνουμε εκτός, καλό είναι, αλλά δεν νικάμε και εκτός, με απέτρεψε από το καρφωτό διπλό και με πήγε στο Χ2 και Over 1.5 στο 2,02 για μεγαλύτερη σιγουριά. Μεγαλύτερη σιγουριά με over 1.5 θα μου πεις; Ένα δίκιο το έχεις γιατί το 0-1 είναι πιθανό, αλλα νιώθω καλύτερα από το διπλό σκέτο και αυτό επέλεξα.

17:00 // 372 // Σαουθάμπτον - Μπράιτον
Η Μπράιτον στα μάτια μου πλέον είναι άλλη ομάδα μετά από την φυγή του Πότερ. Όπου τη βρίσκω για κόντρα, θα το κάνω και σήμερα είναι ιδανικό το παιχνίδι μετά από αποκλεισμό στο κύπελλό, χωρίς ΜακΆλιστερ σε μια σκληρή έδρα με μια σκληρή ομάδα που έχει νέο Προπονητή.
Ας κινηθώ συντηρητικότερα και ας αφήσω των άσσο του 3+ απόδοση και ας πάω στο 1Χ και Over 1.5 στο 2,18. Νομίζω δεν υπάρχει διπλό και υπάρχουν γκολ.

17:00 // 393 // Μάνσφιλντ - Νορθάμπτον
Μεγάλο Ντέρμπι με περσινά κατάλοιπα θα έλεγα, κοντραρίστηκαν πέρυσι για την άνοδο μέσω των πλέι οφ, με τη Μάνσφιλντ να βγαίνει νικήτρια.
Η Νορθάμπτον φέτος θέλει ρεβάνς, έχει μια ήττα εκτός (6-3-1) είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να μη χάσει.
Το Χ2 και Over 1.5 στο 2,37 είναι όπως πρέπει. Ψωνίζω και κλείνω δελτίο.

Περίπου 21 Φορές Τα Λεφτά Σου
Όταν το δελτίο δίνει +80% το κέρδος του και το παιχνίδι είναι στο γκολ το cash out είναι η πιο σωστή λύση




👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍-

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη