ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!



    Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, το αγαπημένο πρωτάθλημα της Αγγλίας επιστρέφει με την πασίγνωστη Boxing Day. Το σχολείο του στοιχήματος πιστό στο ραντεβού του σας προτείνει σημεία τόσο με προβλέψεις του Μαθηματικού όσο και με την παρούσα του Ιστορικού. Πάμε να δούμε αναλυτικά:
  • Λέστερ vs Νιούκαστλ ➜ GG: Δυο πολύ ποιοτικές ομάδες, με πολύ καλά ρόστερ και καλή πορεία μέχρι στιγμής. Η Νιούκαστλ εντυπωσιάζει, είναι τρίτη στη βαθμολογία και πάει για μεγάλα πράγματα φέτος. Η Λέστερ ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα, όμως στα τελευταία παιχνίδια βρήκε το δρόμο της και παίζει πολύ καλή μπάλα. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει από το 1-1, έχουν αμφότεροι την ποιότητα να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις, θεωρώ ότι σήμερα θα λυγίσουν στην έδρα των "Αλεπούδων" και θα δεχθούν γκολ. Στο 1,71  η απόδοση!
  • Άστον Βίλα vs Λίβερπουλ ➜ Λίβερπουλ και over 1.5: Μετά την επανεκκίνηση της σεζόν θεωρώ ότι θα δούμε μία αναγεννημένη Λίβερπουλ. Πολλά βασικά της γρανάζια ξεκουράστηκαν και είναι έτοιμοι για την επανέναρξη κατά την οποία η ομάδα του Κλοπ θα είναι με το μαχαίρι στα δόντια, αφού δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Ποντάρω λοιπόν στο ότι θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο διπλό και λογικά δεν θα το κάνει με ένα γκολ. Στο 2,08 η απόδοση, απλά δε προσπερνιέται!
  • Σαρλερουά vs Άντερλεχτ ➜ over 2.5: Κλασσικό, τυπικό και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ Βέλγιο. Δυο από τις καλύτερες επιθέσεις κοντράρονται σήμερα, την ίδια στιγμή που οι άμυνες τους δεν είναι καθόλου έμπιστες. Αμφότερες έχουν μέσο όρο κοντά στα 2 γκολ άνα ματς (τόσο σε αυτά που δέχονται όσο και σε αυτά που σκοράρουν), οπότε όπως καταλαβαίνετε το οβερ εδώ είναι μονόδρομος. Το 1,86 είναι μεγάλη ευκαιρία!

    Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα με απόδοση κοντά στο 6,70.  Καλές γιορτές σε όλους, καλή αρχή να έχουμε με τα πρωταθλήματα ξανά!

👉Καλή επιτυχία, καλά ταμεία!👈



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη