Χτυπάμε σε διπλό ταμπλό!

    
    Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Παρασκευή 30/12 σήμερα και επέλεξα μία τριάδα για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Τα σημεία είναι πολύ δυνατά και θεωρώ ότι σήμερα θα περάσουμε από το ταμείο. Η συνολική απόδοση της τριάδας είναι γύρω στο 6,5 και πάμε να δούμε αναλυτικά τι και πώς:
  • Λίβερπουλ vs Λέστερ➜ Over 3.5: Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βλέπω άλλη επιλογή. Ο άσσος είναι πάρα πολύ χαμηλά και όσο "σίγουρος" κι αν είμαι ότι θα έρθει, δεν τον επιλέγω. Όσον αφορά τα γκολ όμως, η Λεστερ έχει πολύ κακή άμυνα και δεν θα μπορέσει να σταματήσει τις μαζικές επιθέσεις των κόκκινων. Ταυτόχρονα όμως, διαθέτει επιθετικές αρετές με Βάρντι και Μπάρνς, οπότε μπορεί να βρει ένα γκολ κι εκείνη απέναντι στη φετινή ασταθή άμυνα της Λίβερπουλ. Θεωρώ λοιπόν πως θα δούμε θέαμα και πολλά γκολ και σε απόδοση 2.03 δεν υπάρχει περίπτωση να το προσπεράσω.
  • Γουέστ Χαμ vs Μπρέντφορντ➜ GG: Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Μετά από πάρα πολλά χρόνια βρίσκονται μια ανάσα από τη ζώνη υποβιβασμού και παιχνίδια σαν το σημερινό μοιάζουν επιβεβλημένα. Θα παίξουν ανοιχτά και παθιασμένα, θέλουν νίκη οπωσδήποτε. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, είναι μια αξιόλογη ομάδα η οποία επιθετικά βγάζει πολύ καλό πρόσωπο και διαθέτει εξαιρετικές μονάδες. Πιστεύω λοιπόν πως και οι δυο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρουν γκολ και εμείς θα πληρωθούμε. Η απόδοση στο 1.78!
  • Βαγιαδολίδ vs Ρεάλ Μαδρίτης➜2 και over 1.5: Με το συγκεκριμένο ματς μπερδεύτηκα. Η Ρεάλ θέλει οπωσδήποτε νίκη, δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες και πάει σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν δυσκολεύεται. Ναι είναι σκληρή η Βαγιαδολίδ, ναι δε δέχεται εύκολα γκολ, αλλά το διπλό και οβερ ενάμιση στο 1.79 είναι δώρο του Άγιου Βασίλη. Η Ρεάλ θα μπει να νικήσει, θα το καταφέρει και πολύ δύσκολα αυτό θα γίνει με μόνο ένα γκολ. Το σημείο το συγκεκριμένο είναι το σιγουράκι μου, ελπίζω να μη γίνει κανένα θαύμα και μας απογοητεύσει.
 



     Αυτά λοιπόν αγαπητοί και αγαπητές. Πάμε για ταμεία σήμερα, δείτε και τις προβλέψεις Θεολόγου και Γυμναστή. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Θα τα πούμε και αύριο!

Αναπαύσου εν ειρήνη βασιλιά Πελέ. Ήσουν ένας απο τους βασικούς λόγους που το αγαπημένο μας άθλημα, έγινε διάσημο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καμία γενιά, ΠΟΤΕ, δεν θα ξεχάσει την επιρροή και την κληρονομιά που άφησες. Μαζί με τον μεγάλο Ντιεγκιτο πλέον... 
Adeus Pelé!❤

👉Καλή επιτυχία, καλά ταμεία!!👈

👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη