Long time, no see.


Καλησπέρα στην ομαδάρα μας και χρόνια πολλά. Γιορτινές ημέρες και κάπως χαθήκαμε από τα μέσα του μουντιάλ και ύστερα. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα εκεί δεν μας πήγαν όπως τα περιμέναμε. Ένας απολογισμός που θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το στοιχηματικό μας ''κάζο'', προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι. Παρόλα αυτά τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα γύρισαν ( προφανώς εννοούμε την πρέμιερ λιγκ) και μαζί θα πάμε να κυνηγήσουμε όποια στοιχηματική ευκαιρία μας εμφανιστεί. Τι λέτε; Ξεκινάμε; 
  • Γουέστ Χαμ- Μπρέντφορντ: 1 & under 4.5 goals Με την πλάτη στον τοίχο η φετινή Γουέστ Χαμ και πρέπει στο παιχνίδι εντός έδρας να τα δώσει όλα. Η Μπρέντφορντ είναι μια δυναμική ομάδα που έχει καταφέρει αξιοθαύμαστα πράγματα. Θεωρώ πως η εμπειρία των σφυριών θα επικρατήσει. Το under 4.5 goals είναι ένα safe ποντάρισμα σε αυτή την περίπτωση. Στο 2,35 η απόδοση μας.
  • Λίβερπουλ- Λέστερ: Χ ημίχρονο / 1 τελικό Εδώ πάμε ρισκαδόρικα.  Η Λίβερπουλ έρχεται με φόρα από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άστον Βίλα. Η Λέστερ πάλι από την επιστροφή έδειξε... το κάκιστο φετινό της πρόσωπο. Για κάποιο λόγο όμως το παιχνίδι δεν το βλέπω να έχει κατηφόρα. Οι reds έχουν αρκετούς τραυματισμούς και η ομάδα φέτος δεν δείχνει καμία σταθερότητα. Νομίζω πως στο 2ο ημίχρονο θα κριθούν όλα. Η απόδοση εδώ στο 4,33.


Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Πάμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι δυναμικά. Άλλη μια φορά να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και αγάπη. Τα ''κέρδη'' είναι στο χέρι μας!  

Γυμναστής, 




👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη