Τελευταίο για το 22 με μια ευχή







Καλημέρα σε όλους. Με ένα κάκιστο τέταρτο δεκάλεπτο η Εφές πετυχαίνοντας μόνο 2 πόντους στα πρώτα 8 λεπτά της περιόδου χάθηκε δυστυχώς το χθεσινό δελτίο. Πάμε να δούμε τα σημερινά ευρωπαϊκά μπασκετικά παιχνίδια.

  • Ξεκίνημα με το ελληνικό ντέρμπι και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 9. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προβληματίσει στα τελευταία παιχνίδια τους αφού μετά από μεγάλες διαφορές υπέρ τους κατάφεραν και έχασαν τα παιχνίδια τόσο στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν όσο και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Σεφ. Στο σημερινό παιχνίδι δε θα παίξει και το μεγάλο τους αστέρι ο Σάσα Βεζένκοφ οπότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον coach Μπαρτζώκα, εάν σκεφτεί κανείς ότι φέτος κατά μέσο όρο έχει 19 πόντους. Ο Παναθηναϊκός απ την άλλη είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού εάν δεν κερδίζει τα παιχνίδια στο Οακα δε μπορεί να έχει προσδοκίες για την τελική οχτάδα. Σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να σταματήσει το 9-0 σερί των ερυθρόλευκων σε ένα κατάμεστο Οακα αφού το sold out έχει ανακοινωθεί πολλές μέρες πριν. Νίκη Παναθηναϊκού με χάντικαπ -2,5 πόντων το βρίσκουμε στην winmasters στο 2.06.

  • Στις 9 το βράδυ βρίσκουμε και την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με την Άλμπα Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε, στη Γαλλία κάνουν τον σταυρό τους που σε αυτή τη χρονική στιγμή (λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος δηλαδή) πετυχαίνουν την Άλμπα και μπορούν να πίνουν από σήμερα το βράδυ σαμπάνιες μετά τη νίκη της Βιλερμπάν με χάντικαπ -4,5 πόντους στο 1.79 απόδοση.

  • Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα είναι το Βίρτους Μπολόνια - Φενέρμπαχτσε στις 9:30 το βράδυ. Καταστροφική η τούρκικη ομάδα στα τελευταία τρία παιχνίδια και από την πρώτη θέση πλέον βρίσκεται στην τρίτη με κίνδυνο να πέσει ακόμα παρακάτω. Η Βίρτους στην έδρα της πάντα είναι σκληροτράχηλη δε θα πέσει εύκολα. Η λογική λέει ότι σήμερα θα ανακάμψει η Φενέρ όμως επειδή δεν την εμπιστεύομαι απόλυτα θα πάω στην κάλυψη των πόντων. Φενέρμπαχτσε +4,5 πόντους χάντικαπ στο 1,45 απόδοση για να κλείσω το δελτίο μου. 






Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και ειρήνη και το 2023 να φέρει σε όλους όσα καλά δεν έφερε το 22. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!





👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη