Χρόνια πολλά με μία μίξη για τα πολλά!!



    Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά κι από μένα, να έχουμε πάντα υγεία. Επέστρεψα σήμερα μετά από μία μικρή διακοπή, έτοιμος για ταμείο. Σήμερα, θα κάνω τη διαφορά και θα προτείνω μία μίξη σημείων τόσο με ποδοσφαιρικά παιχνίδια όσο και τα αγαπημένα μου μπασκετικά. Έτοιμοι;

  • Σίβασπορ vs Γαλατάσαραϊ // 16:00 ⇾ Γαλατάσαραϊ νικητής (2): Ξεκινάω με πρωτάθλημα Τουρκίας όπου βλέπω διπλό της Γαλατά. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι ανεβαίνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και παίρνουν κεφάλι στην κούρσα της διεκδίκησης. Η Σίβασπορ από την άλλη είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, θεωρώ δεν θα βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το διπλό θα έρθει, εύκολα ή δύσκολα και θα πληρωθούμε το σημείο. Στο 1,68  η απόδοση είναι μία χαρά. 
  • Γουεστ Μπρόμ vs Πρέστον // 22:00⇾ Γουέστ Μπρόμ νικητής (1): Με πτωτικές τάσεις ο άσσος. Η Γουέστ Μπρομ είναι πίσω τέσσερις θέσεις αλλά με μόνο δυο βαθμούς να την χωρίζουν από τη σημερινή της αντίπαλο. Είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική και πιο γρήγορη. Λογικά να πέφτει ο άσσος, λογικό να το επιλέγουν πολλοί. Μέσα σε αυτούς κι εγώ, δεν θα μας δυσκολέψει λογικά. Στο 1,79 η απόδοση πλέον.
  • Μπλάκπουλ vs Σέφιλντ Γιουνάιτεντ // 22:15⇾ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νικητής(2): Ποντάρουμε το τελευταίο ποδοσφαιρικό μας ματς με το διπλό της Σέφιλντ. Με διπλό σήμερα οι φιλοξενούμενοι σκαρφαλώνουν στην κορυφή στη μάχη για την άνοδο. Είναι καλύτερη ομάδα σαφώς και δεν έχει περιθώριο απώλειας. Το ίδιο και η Μπλάκπουλ βέβαια που βρίσκεται ακριβώς στη ζώνη υποβιβασμού, όμως δεν πιστεύω να δημιουργήσει πρόβλημα στους φιλοξενούμενους. Το διπλό θα έρθει, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς μεγάλες δυσκολίες και το επιλέγω με μία κάποια...σιγουριά. Στο 1,76 η απόδοση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
  • Μακάμπι Τελ α Βιβ vs Εφές Αναντολού // 21:05⇾ Εφές Αναντολού με χάντικαπ +3,5: Επιστρέφοντας στα μπασκετικά, πάμε με "νίκη" της Εφές στο Ισραήλ. Αποφάσισα να καλύψω και την πιθανότητα ήττας των Τούρκων, καθώς είναι μία ομάδα με συνεχείς μεταπτώσεις. Θεωρώ όμως ότι σήμερα θα επιδιώξουν να χτίσουν σερί και να πάρουν ένα πολύ μεγάλο διπλό στο γήπεδο της Μακάμπι. Ρίσκαρα με το +3,5 στους πόντους, αλλά πιστεύω πως δεν θα μας χαλάσει το δελτίο. Η απόδοση είναι μικρή σχετικά, στο  1,45 οπότε την διαλέγω και προχωράω παρακάτω.
  • Παρτιζάν vs Μπάγερν Μονάχου // 21:30⇾ Under 165.5 πόντοι: Αμφότερες κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δε σκοράρουν ιδιαίτερα και συνήθως δεν πάνε τα παιχνίδια τους σε ανοιχτά σκορ. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, η Παρτιζάν εντός παίζει καλή άμυνα και η Μπάγερν δεν είναι η ομάδα που μπορεί να βάλει πολλούς πόντους σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Ταυτόχρονα, η Παρτιζάν δεν παίζει με υψηλό τέμπο, οπότε όλα συνάδουν στο να μην μπουν πάρα πολλού πόντοι. Καλύπτω την επιλογή μου και βάζω όριο τους 165 και κάτω, περισσότερο για σιγουριά. 1,51 η απόδοση!
  • Μονακό vs Ζαλγκίρις // 22:00⇾ Μονακό με χάντικαπ -3,5: Καθαρή νίκη σήμερα για τους Μονεγάσκους. Με νίκη έχουν ελπίδες να μπουν στην τετράδα. Την ίδια ώρα οι Λιθουανοί ευελπιστούν σε διπλό για να αυξήσουν τις πιθανότητες για είσοδό τους στην οχτάδα, πράγμα όμως που κατά πάσα πιθανότητα δε θα συμβεί, αφού ο Τζέιμς και η παρέα του θα πάρουν το σημερινό ματς. Δε ρισκάρω πολύ, θέλω απλά μία νίκη των γηπεδούχων με 4 πόντους και πάνω για να πιάσω την απόδοση του 1,53! Με αυτό το ματς κλείνω το δελτίο μου.



    Η εξάδα μας έχει απόδοση 20 και είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό ποντάρισμα. Πιστεύω πολύ στα σημεία, ελπίζω να ακολουθήσετε ή να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. Όπως και να έχει, καλή επιτυχία σε όλους μας!



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη