Κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ!



    Καλησπέρα σε όλους. Δεν μας ήθελε χθες, καθώς πέσαμε θύματα εκπλήξεων τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Παρί, η οποία παρόλο που νίκησε δυσκολεύτηκε αρκετά. Δεν πειράζει, έτσι είναι το στοίχημα, συμβαίνουν αυτά. Πάμε σήμερα να αντιστρέψουμε το κλίμα, ξεχώρισα μία τετράδα και φυσικά πόνταρα στα γκολ, από διάφορα πρωταθλήματα του σημερινού κουπονιού. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:
  • Λοριάν vs Μονπελιέ ➜ over 2.5: Ξεκινάω τις σημερινές προβλέψεις με ένα γαλλικό παιχνίδι. Δυο ομάδες επιθετικές, που σκοράρουν και δέχονται γκολ αρκετά εύκολα και συνήθως τα παιχνίδια τους είναι ανοικτά. 26/21 γκολ για τη Λοριάν, 24/29 για τη Μονπελιέ σε 15 παιχνίδια έκαστος, με την προϊστορία να είναι υπέρ του όβερ, συνήθως με μεγάλα σκορ. Πιθανολογώ, πως το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Οι μονομάχοι είναι ξεκούραστοι, προέρχονται από τη διακοπή και θα μπουν δυνατά για να πάρουν την νίκη, θα ψάξουν αμφότεροι για γκολ και θα δούμε θέαμα. Στο 1,78 η απόδοση είναι εξαιρετική και την επιλέγω!
  • Χιρόνα vs Ράγιο Βαγιεκάνο ➜ GG: Το θεωρητικά πιο δύσκολο μου παιχνίδι, το οποίο στα δικά μου μάτια όμως, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Δυο "μικρομεσαίες" της Ισπανίας, οι οποίες όμως συνήθως δίνουν αμφίσκορα και αμφότερες έχουν πάνω από 1 γκολ μέσο όρο στα παιχνίδια τους. Ένα ματς που είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει η La Liga, θεωρώ πως οι δυο ομάδες θα βρουν δίχτυα και καμία από τις δυο δεν θα ακολουθήσει αμυντικό προσανατολισμό. Ελαφρώς φαβορί το GG σε απόδοση 1.87 στην Winmasters το επιλέγω και προχωράω!
  • Μπεσίκτας vs Άντανα Ντεμίρσπορ ➜ over 2.5: Ένα παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας που δεν πιστεύω ότι θα μας κάνει "ζημιά". Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί -στοιχηματικά- όμως οι φιλοξενούμενοι είναι υψηλότερα στη βαθμολογία και δείχνουν να πατάνε καλύτερα. Αμφότεροι χρειάζονται την νίκη σήμερα και ταυτόχρονα σκοράρουν... με τη σέσουλα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι άμυνες είναι καλές, σε γενικές γραμμές όμως δέχονται και για το σημερινό προβλέπω δυο ομάδες που θα παλεύουν για το γκολ και θα παίξουν ανοιχτά. Οι εταιρείες στοιχημάτων φαίνονται να συμφωνούν μαζί μου και τοποθετούν το όβερ στο 1,53 σε τιμές απόλυτου φαβορί. 
  • Μαρσέιγ vs Τουλούζ ➜ Μαρσέιγ over 1.5: Κλείνουμε με ένα ματς από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Όποιος παρακολουθεί τη στήλη του Ιστορικού τους τελευταίους περίπου τρεις μήνες, θα έχει παρατηρήσει ότι από το γαλλικό πρωτάθλημα αποφεύγω να δίνω σημεία. Μην παρεξηγηθώ, η Μαρσέιγ είναι ακλόνητο φαβορί και λογικά θα κερδίσει σήμερα, όμως δεν μου πάει το χέρι να το ρίξω άσσο, κάτι με φοβίζει όπως πάντα με τη Ligue 1. Οπότε πάω στα πιο εύκολα, δηλαδή να βάλει πάνω από 1 γκολ η Μαρσέιγ, η οποία έχει πολύ καλή επίθεση την ίδια στιγμή που η Τουλούζ δεν είναι να την εμπιστεύεσαι στα μετόπισθεν. Στο 1,51 δε ρισκάρω καθόλου, όμως κλείνω το δελτίο μου με μία διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση!




    Αυτά λοιπόν για σήμερα από τον Ιστορικό. Δείτε και το δελτίο του Μαθηματικού, που έβγαλε μία τεράστια απόδοση για σήμερα ΕΔΩ και του θεολόγου που όπου να ναι θα ανεβάσει το δικό του δελτίο. Εμείς, θα τα πούμε σύντομα. Μέχρι τότε:
👉Καλή επιτυχία, καλά ταμεία!👈



👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη