Το δελτίο της κοινότητας! 18/4/2024


Στο schoolbet.gr έχετε κι εσείς λόγο για τα σημεία!
Αν το δελτίο πάει ταμείο, μια PaySafe 10€ κληρώνεται στους συμμετέχοντες στο instagram

    Σε έναν θεσμό που ξεκίνησε από το Schoolbet, κάθε εβδομάδα διενεργούνται ψηφοφορίες στο Instagram της σελίδας και αναλόγως του τι ΕΣΕΙΣ ψηφίζετε, βγαίνει ένα δελτίο παρολί το οποίο εμείς ποντάρουμε. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

    Για σήμερα 18/4 λοιπόν, η ψηφοφορία αφορά 4 σημεία από το σημερινό μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τους 8 του Conference League απέναντι στην Μπριζ κι επιλέξατε 4 σημεία για να φτιαχτεί ένα δελτίο Bet Builder  7(!) απόδοσης!  Πάμε να δούμε τι επέλεξε η κοινότητα του Schoolbet:

  • ΠΑΟΚ vs Μπριζ // Ώρα: 22:00⇾ Ψηφοφορία: ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ: Over 2.5 με ποσοστό 85% έναντι Under 2.5 με ποσοστό 16%Στην ψηφοφορία που ήταν απόλυτα ξεκάθαρη και άγγιξε ρεκόρ ψήφων, δώσατε με κάμποσους ψήφους διαφορά το προγνωστικό ότι το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ και από τις δυο πλευρές.  Over 2.5 γκολ με απόδοση 1,80 για το συγκεκριμένο σημείο!
  • ΠΑΟΚ vs Μπριζ // Ώρα: 22:00Ψηφοφορία: ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ: GG με ποσοστό 83% έναντι NG με ποσοστό 17%Στην επόμενη μας ψηφοφορία έπρεπε να επιλέξετε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά διάρκεια του παιχνιδιού. Με αρκετά μεγάλη διαφορά επιλέξατε το GG και με απόδοση 1,73 θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε για την επιλογή μας!
  • ΠΑΟΚ vs Μπριζ // Ώρα: 22:00Ψηφοφορία: ΚΟΡΝΕΡ ΑΓΩΝΑ: Over 9.5 με ποσοστό  71% έναντι Under 9.5 με ποσοστό 29%Με μεγάλη διαφορά στην καταμέτρηση ψήφων και όντας απόλυτα ξεκάθαρο, αποφασίσατε ότι ο αγώνας θα έχει το λιγότερο 10 κόρνερ κατά τη διάρκεια του 90λεπτου κι εμείς θα πιάσουμε την απόδοση του 2,00 που μας δίνεται. 
  • ΠΑΟΚ vs Μπριζ // Ώρα: 22:00Ψηφοφορία: ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: Over 4.5 με ποσοστό 70% έναντι Under 4.5 με ποσοστό 30%Στην τελευταία μας ψηφοφορία που αφορούσε τις κάρτες, υπήρχε πραγματική μάχη για την επικράτηση μίας επιλογής, η οποία τελικά ήταν να υπάρχουν πολλές κάρτες στο παιχνίδι, συγκεκριμένα τουλάχιστον 5! Ευχόμαστε ο ref να μας βοηθήσει άθελά του!  Η απόδοση  στο 1,62!

Καλή επιτυχία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό !


    Ακριβώς κάτω, βλέπετε το δελτίο όπως διαμορφώθηκε με βάση τις ψήφους σας: 👇


Τα στατιστικά των δικών σας δελτίων: 
 Σημεία Κοινότητας : 83 - Επιβεβαιωμένα σημεία κοινότητας :51
Δελτίο Κοινότητας : 22 - Ταμεία Κοινότητας : 4

Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Παίξτε Υπεύθυνα.
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777
Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114-Email: 1114a@kethea-alfa.gr




👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη