Μικρές αποδόσεις, σπάνιο αλλά κερδοφόρο φαινόμενο!



     Καλημέρα και πάλι. Ξέρετε ότι σε γενικές γραμμές δίνουμε μόνο μεγάλες αποδόσεις, αλλά μια στο τόσο παίζουμε και καμμία μικρή απόδοση για όσους είναι αυτού του στυλ. 4 παιχνίδια, 4 απόδοση συνολική και πάμε να τα δούμε:

  1. Λίβερπουλ vs Κρίσταλ Πάλας (Ώρα 16:00) : Λίβερπουλ & over 1.5 (απόδοση 1,36): Σχεδόν από μόνο του πάει το χέρι. Μετά την κατραπακιά από την Ατλάντα, δεν θα χαθεί και το αβαντάζ για το πρωτάθλημα. Όχι στο Άνφιλντ, όχι από την Πάλας η οποία με κάθε σεβασμό, δεν μπορεί να κοντράρει τους Κόκκινους. 
  2. Παναθηναϊκός vs Λαμία (Ώρα 17:00) : Παναθηναϊκός & over 1.5 (απόδοση 1,30): Τρέλα σκαμπανεβάσματα για τους πράσινους που δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη. Όμως μετά από νίκη επί της ΑΕΚ, μια εβδομάδα ξεκούρασης και τόσα πολλά να διακύβευονται θα πάρουν την νίκη κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο. 
  3. Λεβερκούζεν vs Βέρντερ Βρέμης (Ώρα 18:30) : Λεβερκούζεν & over 1.5 (απόδοση 1,40): Έτοιμη για την μεγάλη ώρα είναι η αρμάδα του Αλόνσο που την Πέμπτη πήρε ισχυρό προβάδισμα για τον ημιτελικό του Europa League και σήμερα μπορεί να τελειώσει και την υπόθεση πρωτάθλημα μια και καλή. Θεωρώ πως θα το κάνει, θα πάρει την νίκη και θα τελειώσει η ιστορία της φετινής Bundesliga. 
  4. Σοσιεδάδ vs Αλμερία (Ώρα 21:45) : Σοσιεδάδ & over 1.5 (απόδοση 1,62): Κλείνοντας θα πάμε στη Σοσιεδάδ η οποία θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη που θα της δώσει μεγάλη ανάσα για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών εισιτηρίων του χρόνου. Η Αλμερία από την άλλη είναι με 1.5 πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Άσσος με αποδεκτή απόδοση και μάλιστα value for Bet! 



👇👇👇 Το δελτίο όπως διαμορφώθηκε 👇👇👇



                      Καλή επιτυχία σε όλους! 


👉Ακολουθήστε το σχολείο σε Instagram και Facebook για να μην χάνετε καμία μας πρόταση👈

SchoolBet | Εκτιμήσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Προγνωστικά στοιχήματος, Αναλύσεις Αγώνων, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις, Προβλέψεις, Bet Builder, Μακροχρόνια στοιχήματα | Θες ταμείο; Έλα στο σχολείο.


🔔Το σχολείο σε έστειλε ταμείο;;;
👉Στήριξε την προσπάθεια, κάνε τη δωρεά σου στο paypal - 1€ - 2€ - 5€  👍

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη