Απογευματινή μαγεία με πολλά γκολ!

    Έτοιμοι για μία δεύτερη πρόβλεψη Σαββάτου; Ο Ιστορικός προτείνει μία τετράδα για απογευματινά (και ένα βραδινό) παιχνίδι με απόδοση γύρω στο 8, αναζητώντας τα πολλά γκολ για μία ακόμη φορά! Πάμε:
  • Μονπελιέ-Λυών Over2.5: Δυο εξαιρετικά επιθετικές ομάδες που...σκοράρουν κατά ρυπάς φέτος. Το ευτύχημα για εμάς είναι ότι δέχονται και εύκολα, με αποτέλεσμα το over 2.5 στο 1,55 να μην μας αφήνει καθόλου αδιάφορους. Θα γίνει ωραίο και ανοιχτό ματς και η πρόβλεψη θα επιβεβαιωθεί.
  • Μίλαν-Μόντσα Μίλαν και over 1.5: Η Μίλαν καίγεται για βαθμούς για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά την Μόντσα την έχει. Σαφώς, αυτό δεν θα γίνει με μόνο ένα γκολ Στο 1,76 η απόδοση κρίνεται κάτι παραπάνω από συμφέρουσα, οπότε την επιλέγουμε!
  • Γκλάντμπαχ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης Over 2.5: Σε 10 παιχνίδια η Γκλάντμπαχ έχει 18-14 ρεκόρ γκολ και στα ίδια παιχνίδια η Άιντραχτ 21-17. Ομάδες που αρέσκονται στην επίθεση, βάζουν πολλά γκολ και κυνηγάνε το θέαμα. Στο 1,60 η απόδοση μας καλύπτει, την επιλέγουμε και πάμε παρακάτω.
  • Μπίλεφελντ- Σεντ Πάουλι Over 2.5: Η Αρμίνια είναι τελευταία και καίγεται για βαθμούς... Από την άλλη και η Πάουλι δεν θέλει να χάσει το τρένο του προβιβασμού, οπότε θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται με ευκολία, οπότε το όβερ είναι η σοφότερη επιλογή. Στο 1,68 η απόδοση!


    Αυτά για σήμερα. Για την προηγούμενη πρόβλεψη του ιστορικό, δείτε ΕΔΩ
👉Καλή επιτυχία σε όλους!!👈

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη